پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۱۱

رئیس حفاظت محیط زیست شاهرود به مهر خبر داد:

شکارچی معروف زنده‌گیر پرنده در شاهرود دستگیر شد/کشف یک بهله دلیجه

شکارچی معروف زنده‌گیر پرنده در شاهرود دستگیر شد/کشف یک بهله دلیجه

شاهرود - رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شاهرود از دستگیری شکارچی معروف زنده‌گیر پرندگان شکاری و ... در این شهرستان خبر داد.

امامعلی فیروزپور بندپی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان شاهرود در حین پایش در منطقه آزاد بسطام این شهرستان با زیر نظر داشتن شکارچی معروف در حین دام‌گذاری موفق به دستگیری وی شدند.

وی با بیان اینکه در زمان دستگیری از نامبرده یک بهله دلیجه و دو قطعه قمری کشف شد، گفت: در این عملیات ادوات صید از جمله تور پرنده‌گیری و سایر ادوات زنده‌گیری پرندگان نیز کشف و توسط ماموران یگاه حفاظت اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شاهرود ضبط شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شاهرود خاطرنشان کرد: این متخلف شکار و صید پس از تشکیل پرونده تحویل مقامات قضایی شد.

فیروزپور بندپی با تاکید بر اینکه اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شاهرود با هرگونه دام‌گذاری برای زنده‌گیری پرندگان طبق قانون برخورد جدی خواهد داشت، افزود: اگر چه محیط‌بانان زیستگاه‌های حیات وحش به صورت شبانه‌روزی اقدام به گشت و رصد منطقه می کنند ولی از مردم فهیم و دوستدار محیط زیست می خواهیم تا در صورت مشاهده هر گونه تخلف در این حوزه مراتب را به ماموران ما اطلاع دهند.

وی در خاتمه جریمه ای که قانون برای انواع پرنده های شکاری همچون دلیجه، کورکور، سنقر، ترمتای، لیل در نظر گرفته است را ۲۰ میلیون ریال ذکر کرد. ‌

کد خبر 2942519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha