پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۲

مدیر شیلات کرمان:

جشنواره میگو در کرمان برگزار می شود

جشنواره میگو در کرمان برگزار می شود

کرمان - مدیر شیلات و امور آبزیان استان کرمان از برگزاری جشنواره میگو در کرمان خبر داد و گفت: خانواده ها باید مصرف آبزیان را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

رها ابوالقاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری اولين جشنواره ميگو در استان كرمان خبر داد و افزود: هدف از برگزاری این جشنواره فرهنگ سازی در خصوص استفاده از آبزیان در سبد غذایی خانوار است.

ابوالقاسمی همچنین بر لزوم توسعه صنعت آبزی پروری در کرمان تاکید و تصریح کرد: طی شش ماه نخست سال جاری هزار و ۱۸۳ نفر در ۴۶ دوره آموزشی آبزی پروری شرکت کردند.

وی به اقلیم مناسب استان کرمان برای آبزی پروری اشاره و تصریح کرد: کرمان می‌تواند از جایگاه ویژه‌ای در صنعت آبزی‌ پروری برخوردار باشد.

 مدیر شیلات و امور آبزیان استان کرمان غنای ماهیان از اسیدهای چرب خانواده امگا سه و نسبت مناسب بالانس اسیدهای چرب امگا سه به امگا شش را از جمله خصوصیات آبزیان دانست و اظهار داشت: هر دوی این اسیدهای چرب برای بدن ضروری بوده، اما خانواده امگا سه علاوه بر ضروریت، دارای ارزش سلامت‌ زایی و پیشگیری از انواع بیمار ی‌های قلبی و عروقی و ناراحتی‌ های روانی است.

ابوالقاسمی همچنین گفت: توصیه می شود که افراد مصرف دوبار ماهی در هفته را در رژیم غذایی خود قرار دهند.

کد خبر 2945441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha