پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

ادعاهای تکراری «عادل الجبیر» درباره ایران و سوریه

ادعاهای تکراری «عادل الجبیر» درباره ایران و سوریه

وزیر خارجه عربستان سعودی در سخنانی به تشریح ادعاهای خود درباره ایران و سوریه پرداخت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، «عادل الجبیر» وزیر امور خارجه عربستان سعودی اعلام کرد که در دیدار با «جان کری» همتای آمریکایی خود درباره سوریه اجرای بیانیه ژنو ۱ و تشکیل دولت انتقالی در سوریه رایزنی کرده است.

وی گفت: در این دیدار تاکید شد که نهادهای دولت سوریه حفظ شود و قانون اساسی جدیدی تدوین شود. عادل الجبیر که کشورش از آغاز بحران سوریه در سال ۲۰۱۱ تاکنون حامی اصلی گروه های تروریستی در سوریه بوده است برای سرپوش گذاشتن بر این موضوع و اظهاراتی مداخله جویانه مدعی شد: بشار اسد رئیس جمهوری سوریه جایی در آینده سوریه ندارد.

وزیر خارجه عربستان در تلاش برای تخریب چهره ایران مدعی شد: ما به ایران به عنوان یک کشور اشغالگر در سوریه نگاه می کنیم و این کشور را حامی تروریسم و صادر کننده تروریست به سوریه می دانیم.

کد خبر 2949090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha