پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آبان ۱۳۹۴، ۱۴:۵۸

۱۱۶ میلیون تردد در محورهای مواصلاتی فارس ثبت شد

۱۱۶ میلیون تردد در محورهای مواصلاتی فارس ثبت شد

شیراز - مدیرکل حمل‌ونقل و پایانه‌های استان فارس گفت: طی شش ماه گذشته ۱۱۶ میلیون و ۱۸۴ هزار تردد در ۶۸ محور استان فارس ثبت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد خواست خدایی ظهر سه‌شنبه در دیدار مدیران راه و حمل‌ونقل استان با نماینده ولی‌فقیه در فارس افزود: ۶۸ محور استان فارس به دستگاه تردد شمار مجهز هستند که در این راستا طی شش ماه گذشته ۱۱۶ میلیون و ۱۸۴ هزار تردد به ثبت رسیده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۲۲۰ شرکت حمل‌ونقل در استان فارس فعالیت می‌کنند که سالانه ۲۴ میلیون تن جنس را جابه‌جا می‌کنند که در این خصوص رتبه چهارم کشور راداریم.

مدیرکل حمل‌ونقل و پایانه‌های استان فارس ادامه داد: ۴۰ هزار ناوگان باری با ۵۰ هزار راننده در فارس مشغول به فعالیت هستند که به دلیل صنعتی نبودن استان تنها ۵۰ درصد بار برای آن‌ها وجود دارد.

خواست خدایی افزود: ۱۱۷ شرکت مسافربری در استان مشغول به کار هستند که سالانه ۱۳ میلیون مسافر را جابه‌جا می‌کنند که ۶۵ درصد آن‌ها درون استانی و مابقی برون‌استانی است.

وی ادامه داد: در خصوص مجتمع‌های بین‌راهی نیز فعالیت‌های مناسبی انجام‌شده که در این خصوص ۹۵ موافقت اصولی صادرشده که ۲۸ مجتمع به بهره‌برداری رسیده و ۲۶ مجتمع نیز در حال ساخت است.

مدیرکل حمل‌ونقل و پایانه‌های استان فارس تأکید کرد: با توجه به‌تمامی مشکلات مالی و اعتباری در خصوص ساخت مجموعه‌های بین‌راهی فعالیت‌های مناسبی برای رفاه مسافران انجام‌شده است.

کد خبر 2951415

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha