پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۳ آبان ۱۳۹۴، ۲۰:۴۷

شناور پیشرفته مسافری و باری در هرمزگان به آب انداخته شد

شناور پیشرفته مسافری و باری در هرمزگان به آب انداخته شد

کیش - با حضور مسئولان سازمان بنادر و دریانوردی کشور، یک فروند شناور حمل مسافر و بار ساخته شده در داخل کشور در جزیره کیش، مورد بهره برداری قرار گرفته و به آب انداخته شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالکریم رزازان مسئول کمیته وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی کشور عصر چهارشنبه در مراسم بهره برداری از شناور پیشرفته «راه شناسان یک» در جزیره کیش ظرفیت این شناور را ۵۵ صندلی و امکان حمل ۵۰ تن بار اعلام کرد و بیان داشت: شناور راه شناسان یک از محل تسهیلات بانکی با مشارکت بانک توسعه تعاون توسط شرکت بوت سرویس ایران در کیش ساخته شد.

رزازان اظهارداشت: تا پیش از این، ۶۰ درصد از مراحل ساخت چنین شناورهایی در خارج از کشور انجام می شد که با بومی سازی این فن آوری در داخل کشور حدود یک میلیون یورو صرفه جویی ارزی داشت.

وی ضمن تأکید بر اینکه سازمان بنادر در زمینه سفارش ساخت شناور به تولیدکنندگان داخلی پیش قدم است، خاطرنشان کرد: ساخت شناورهای پیشرفته دریایی توسط صنایع ایرانی با حمایت سازمان بنادر و دریانوردی، در راستای تقویت صنعت کشتی سازی و حمل و نقل دریایی، مطابق با آخرین استانداردهای جهانی صورت می گیرد.

کد خبر 2958334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha