به گزارش خبرگزاری مهر، محمد فرهادی در دیدار با وزیر آموزش سوریه به وجود ارتباط و علاقه فرهنگی و ذاتی بین دو ملت اشاره کرد و اظهار داشت: وظیفه خود می دانیم از ملت و دولت سوریه از جمله در حوزه آموزش عالی حمایت کنیم.
وی افزود: ما باور داریم که می توانیم روی پای خود بایستیم. محدودیت ها و تحریم ها فرصتی شد تا از توانمندی های خودمان استفاده کنیم.
وزیرعلوم گفت: امروز آمادگی کمکهای بیشتر علمی و آموزشی بویژه در حوزه انرژی و پذیرش دانشجو و ارایه بورس را به شما داریم.
وزیر آموزش سوریه نیز از دعوت ایران از سوریه برای شرکت در مراسم اهدای جایزه اخلاق در علم ابن سینا تشکر کرد و گفت: از پیشنهاد شما برای تاسیس جایزه با عنوان انرژی های تجدید پذیر حمایت می کنیم و همچنین تبادل هیئت بین دو کشور بویژه ارایه بورس تحصیلی را در دستور کار دو کشور قرار می دهیم.
فرهادی همچنین در دیدار با سفیر کویت در یونسکو بر گسترش همکاری های علمی و آموزشی دو کشور تاکید کرد و ضمن بیان توانمندیهای آموزش عالی کشورمان از آمادگی ایران برای انجام امور علمی و فناوری مشترک با مراکز آموزش عالی کویت خبر داد.
وزیر علوم در ادامه ضمن موافقت با درخواست طرف کویتی برای تاسیس دانشگاه مشترک، این موضوع را نیازمند بررسی های بیشتر دو طرف دانست و همچنین وجود پژوهشگاههای قوی در حوزه های شیمی پلیمر و زیست فناوری در ایران را فرصت مناسبی برای گسترش همکاری های علمی و فناوری بین دو کشوردانست.
وزیر آموزش کویت نیز در این دیدار خواستار ارایه اطلاعات بیشتری از توانمندی های علمی ایران شد و درخواست تاسیس دانشگاه مشترک دو کشور را ارائه کرد.
وی همچنین همکاری مشترک پژوهشی دو کشوربویژه در حوزه شیمی و پلیمر را خواستار شد.
نظر شما