یوسف شیخ الملوکی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یک سامانه بارشی از روز دوشنبه وارد استان ایلام می شود که فعالیت آن تا روز سه شنبه ادامه دارد و روز چهارشنبه از استان خارج می شود.
وی بیان داشت: در همین هفته هم شاهد بارشهای خوبی در استان ایلام بودیم و شهرستان دره شهر با ۴۶ میلی متر بارندگی بیشترین بارش را در سطح استان داشته است.
شیخ الملوکی عنوان کرد: در سیل هفته گذشته هم شاهد بارش ۳۲۴ میلی متری در شهر ایلام بودیم که یک رکورد در کشور ثبت شده و در مجموع تاکنون بارشهای خوبی در استان را شاهد بوده ایم.
وی عنوان کرد: نقشه های هواشناسی از بارشهای خوب پاییزی در استان ایلام حکایت دارد ولی در عین حال دستگاه های اجرایی استان برای مقابله با سیل و آب گرفتگی هم باید آماده باشند.
از ابتدای آبان ماه سال جاری تا کنون میانگین بارش مراکز شهرستان های مختلف استان ایلام ۲۳۱ میلی متر ثبت شده است.
بیشترین میزان بارندگی متعلق به شهر ایلام با ۳۵۵.۵ میلی متر و کمترین مقدار نیز مربوط به شهر مهران با ۱۱.۵ میلی متر است.
نظر شما