پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۲۴

در گفتگو با مهر مطرح شد:

کارخانه‌های فرآورده غذایی زیرذره بین نظارتی شبکه بهداشت ملارد

کارخانه‌های فرآورده غذایی زیرذره بین نظارتی شبکه بهداشت ملارد

ملارد-رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد گفت:نظارت بر مراکز و کارخانه های تولید فرآورده های غذایی از اصلی ترین دستور کارهای شبکه بهداشت ملارد است.

غلامرضا عسگری رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به لزوم سلامت غذایی هر چه بیشتر در جامعه، اظهار داشت: نظارت بر فرآورده های غذایی از اولویت های جدی شبکه بهداشت به شمار می رود و با دقت نظر تمام در شهرستان ملارد پیگیری می شود.

وی افزود:در طول دو سال گذشته به موفقیت های قابل توجهی در این حوزه دست یافته ایم که کشف مرکز تولیدی همبرگرهای غیر بهداشتی، تولید پودر سوخاری غیر استاندارد و کشف گوشت های فاسد و آلوده در طول هفته ها و ماه های اخیر از نمونه های آن به شمار می رود.

عسگری گفت:همکاری و ورود جدی دستگاه های قضایی وانتظامی شهرستان ملارد برای اعمال برخوردهای مقتضی وپلمپ و توقیف چنین مراکزی که بصورت غیر استاندارد در حوزه تولید فرآورده هایی غذایی مبادرت می کردند، قابل تقدیر است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملارد یادآور شد: مردم نیز در ارتقای فرآورده های غذایی تاثیرگذار هستند و با دقت نظر در انتخاب محصول غذایی و کنترل تاریخ مصرف و مولفه های لحاظ شده در آن که معیارهای سلامت و تاییدیه استاندارد آن به شمار می روند، می توان حداکثر سلامت غذایی را لحاظ کرد.

کد خبر 2962145

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha