پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ آبان ۱۳۹۴، ۲۰:۱۹

رئیس مرکز پیش بینی هواشناسی استان کرمان:

بارندگی های کرمان همچنان ادامه دارد/افزایش حجم بارندگی در استان

بارندگی های کرمان همچنان ادامه دارد/افزایش حجم بارندگی در استان

کرمان – رئیس مرکز پیش بینی هواشناسی استان کرمان از ادامه روند بارندگی ها طی امشب و فردا در استان کرمان خبر داد.

حمیده حبیبی در گفتگو با مهر اظهارداشت: در اکثر ایستگاههای هواشناسی استان کرمان شاهد گزارش بارندگی بوده ایم و این روند در مقایسه با سال گذشته افزایش قابل توجهی را نشان می دهد.

وی افزود: حجم بارندگی ها تقریبا چهار برابر سال گذشته در همین زمان است و بیشترین حجم بارندگی نیز در منوجان با ۵۷ میلیمتر بارش گزارش شده است.

وی در خصوص پایان خشکسالی در کرمان گفت: هر چند حجم بارندگی ها زیاد است اما نمی توان بارشهای چند روز اخیر را نوید بخش سالی پر باران و پایان خشکسالی قلمداد کرد.

حبیبی جنوب کرمان را رکورد دار میزان بارشها دانست و افزود: پیش بینی ما ادامه روند بارشها تا روز جمعه است و از این روز به تدریج آسمان استان نیمه ابری و در نهایت آفتابی خواهد شد.

وی دمای شهر کرمان را در طول روز جاری ۷ تا ۱۴ درجه اعلام کرد و گفت: لاله زار دمای یک درجه و فهرج در این مدت دمای ۳۱ درجه را داشتند که کمترین و بیشترین دمای استان را به خود اختصاص داده اند.

کد خبر 2964910

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha