به گزارش خبرگزاری مهر، فرض اصلی موضوع نشست «فرامتن برجام» اين است كه برجام به عنوان نقطه عطف تاريخ جمهوري اسلامي ايران علاوه بر ابعاد درون متني كه بيشتر فني و حقوقي است ابعاد اجتماعي و فرهنگي هم خواهد داشت. مبتني بر فراتحليل برجام، ساخت اجتماعي و فرهنگي آينده ايران دستخوش تغييرات و تحولات عميقي خواهد شد. یکی از مهم ترین مسائلی که در آینده نزدیک با آن مواجه خواهیم شد مقوله عرفی شدن است. منظور از عرفی شدن در یك بیان عام، فرایندی است كه طی آن، موقعیت و اهمیت دین، نزدِ فرد و در عرصهی اجتماع كاهش مییابد و برداشتهایی صرفاً دنیوی از تعالیم و غایتهای دینی غالب میگردد. در اين جلسه تاثير برجام بر فرايند عرفي شدن در ايران مورد بررسی قرار می گیرد.
سخنران این مراسم، علیرضا شجاعی زند استاد دانشگاه تربیت مدرس و از اساتید برجسته در حوزه جامعه شناسی دین است. وی مطالعات و تألیفات بسیاری را در موضوع عرفی شدن را انجام داده که «دین، جامعه و عرفی شدن »، « عرفی شدن در تجربه مسیحی و اسلامی » و « عرفیشدن در غرب مسیحی و شرق اسلامی » از جمله آثار او در این زمینه است.
نشست «فرامتن برجام» روز سه شنبه 36 آبان ماه، ساعت 13 در اندیشکده مطالعات حاکمیت و سیاستگذاری واقع در ایستگاه مترو دانشگاه شریف، میدان شهید تیموری، بلوار شهید تیموری (به سمت بزرگراه شیخ فضل الله)، کوچه شهید لطفعلی خانی، پلاک 40، واحد یک برگزار می شود.
ورود برای عموم در این نشست آزاد است.
نظر شما