پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ آذر ۱۳۹۴، ۱۴:۵۱

رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان همدان خبر داد:

برگزاری کلاس مربیگری درجه۲ بدنسازی و پرورش اندام در همدان

برگزاری کلاس مربیگری درجه۲ بدنسازی و پرورش اندام در همدان

همدان- رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان همدان گفت: یک دوره کلاس مربیگری درجه ۲ بدنسازی و پرورش اندام ۲۳ تا ۲۷ آذرماه در همدان برگزار می‌شود.

مرتضی خدابنده لو در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری کلاس مربیگری بدنسازی و پرورش اندام در همدان اظهار داشت: در روزهای گذشته یک دوره کلاس مربیگری درجه ۳ بدنسازی و پرورش اندام با استقبال خوب استان‌های مختلف کشور در همدان برگزار شد.

وی افزود: همچنین از ۲۳ تا ۲۷ آذرماه نیز یک دوره کلاس ارتقا مربیگری بدنسازی و پرورش اندام از درجه ۳ به ۲ نیز در همدان برگزار می‌شود که پیش‌بینی استقبال بسیار خوب از این کلاس‌ها راداریم.

رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان همدان با اشاره به میزبانی مسابقات جایزه بزرگ غرب کشور در ملایر گفت: روز جمعه ۲۹ آذرماه در سالن شهید بهشتی استادیوم تختی ملایر مسابقات تک پرس و ددلیفت جایزه بزرگ غرب کشور برگزار خواهد شد.

خدابنده لو عنوان کرد: این مسابقات در چهار رده سنی نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان و با حضور استان‌های تهران، لرستان، خوزستان، کرمانشاه، ایلام، مرکزی و همدان برگزار خواهد شد.

وی بابیان اینکه استقبال جوانان و نوجوانان همدانی از این رشته مناسب است، بیان کرد: در حال حاضر شش هزار نفر در این رشته در همدان فعالیت می‌کنند.

رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان همدان عنوان کرد: بیش از ۷۰ باشگاه خصوصی در این رشته در همدان فعالیت می‌کنند که نظارت بر روی این باشگاه‌ها توسط هیئت و بازرسی و حراست اداره کل ورزش و جوانان استان انجام می‌شود.

خدابنده لو با اشاره به وضعیت داوری و مربیگری هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان همدان اظهار داشت: هیئت بدنسازی و پرورش اندام همدان در امر مربیگری و داوری هیچ‌گونه مشکلی ندارد و بیش از ۶۰۰ مربی و ۱۵۰ داور در این رشته در همدان فعالیت می‌کنند.

وی عنوان کرد: هیئت بدنسازی و پرورش اندام همدان در رشته‌های پرورش، پاورلیفتینگ، مچ اندازی و قو‌ی‌ترین مردان در کشور جایگاه خوبی دارد و همدان از استان‌های صاحب‌نام در این رشته است.

کد خبر 2979753

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha