پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳۰ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۵۳

سخنگوی فدراسیون کشتی مطرح کرد:

اهداف اصلی برگزاری پیکارهای کشتی پهلوانی با حضور رئیس جمهور

اهداف اصلی برگزاری پیکارهای کشتی پهلوانی با حضور رئیس جمهور

رقابتهای کشتی پهلوانی قهرمانی کشور طی روزهای پنج شنبه و جمعه هفته جاری در شهر تبریز برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رضایی در این رابطه با دعوت از مردم استان آذربایجان و شهر تاریخی تبریز برای حضور در سالن و حمایت از پهلوانان گفت: این مسابقات از چند جهت مهم است، اول از همه اینکه پهلوان کشور در سال ۹۴ انتخاب و بازوبند پهلوانی به وی اهدا خواهد شد. از سوی دیگر نفرات اول اوزان پنج گانه سهمیه حضور در رقابتهای انتخابی تیم ملی را به دست می آورند و به نفر اول وزن ۹۰+ کیلوگرم ۳۰ سکه بهار آزادی و به سایر اوزان ۵ سکه بهار آزادی اهداء می شود.

نایب قهرمان المپیک آتن با اشاره به برگزاری رقابتها با نام زنده یاد پهلوان علیرضا سلیمانی قهرمان سنگین وزن کشتی جهان و دارنده بازوبند پهلوانی کشور، تصریح کرد: ۱۸ نفر از دارندگان بازوبند پهلوانی در نامه ای از روحانی رئیس جمهور درخواست کرده‌اند طی روزهای پنج شنبه و جمعه هفته جاری با حضور در تبریز این سنت حسنه را در دوره مدیریت خود احیاء کند.

سخنگوی فدراسیون کشتی تأکید کرد: امیدوارم با حضور رئیس جمهور در تبریز ضمن پاسخ به دعوت میزبانی صمیمانه مردم پهلوان دوست خطه آذربایجان، سنت اهدای بازوبند پهلوانی احیاء و باعث رونق هرچه بیشتر ورزش ملی کشور شود.

وی خاطرنشان کرد: قطعا حضور مردم علاقمند و دوست داشتنی آذربایجان به ویژه تبریز و شهرهای باسمنج، میانه و ... که علاقه ویژه ای به کشتی و ورزش پهلوانی دارند و پهلوانان دوست داشتنی همچون "ایوب بنی نصرت" و "پرویز هادی" در این استان پرورش یافته اند، نقطه عطف برگزاری رقابتها در این شهر تاریخی خواهد بود.

رضایی در پایان گفت: امیدوارم پس از تجربه موفق برگزاری رقابتهای پهلوانی در مشهد مقدس، شهر تاریخی تبریز و مردم عزیز این خطه نیز شاهد رقابتهای جذاب و دیدنی باشند و این ورزش پهلوانی به جایگاه ویژه خود دست یابد.

کد خبر 3005653

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha