حجت الاسلام مهدی توسلی در گفت و گو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به عزم جدی این مجموعه برای ارائه خدمات هر چه مطلوب تر به زائران اماکن متبرکه در این منطقه اظهار داشت: در طول ماه های گذشته، برنامه های متنوع فرهنگی و اجتماعی همچون ضیافت الهی، بصیرت عاشورایی و ارائه خدمات مشاوره ای رایگان اجرایی شده که در آینده نیز به فراخور مناسبت ها و زمان بندی های تنظیم شده، برنامه های متعددی عملیاتی می شود.
وی افزود: یکی دیگر از اقداماتی که مدنظر قرار دارد، ویزیت رایگان زائران امامزاده بی بی سکینه (س) توسط پزشکان متخصص، عمومی و دندانپزشک خواهد بود که مقرر است هفته ای یکبار اجرایی شود.
توسلی گفت: تفاهمات مقدماتی این طرح انجام شده و با در نظر گرفتن فضایی مناسب در این آستان مقدس، این خدمات در آینده ای نزدیک به زائران مومن و شیفتگان اهل بیت (ع) ارائه می شود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ملارد افزود:به تدریج اطلاع رسانی های هر چه بیشتری از طریق سامانه های پیامکی و تبلیغات محیطی در این خصوص انجام خواهد شد تا مردم و زائران متقاضی دریافت چنین خدماتی از خدمات مذکور مطلع شوند.
وی در خاتمه یادآور شد: تلاش ما بر این است تا دامنه خدمات را در حد توان گسترش دهیم اما تحقق این امر مستلزم پرداخت به موقع اجاره بهای موقوفات از سوی مستاجران املاک و اراضی اوقافی است، زیرا تامین اعتبارات تمامی برنامه های فرهنگی، اجتماعی و ... از محل اخذ حق موقوفه ها است و عدم پرداخت به موقع آن، ارائه خدمات را از سوی مجموعه اوقاف با دشواری هایی همراه می سازد.
نظر شما