پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ دی ۱۳۹۴، ۱۵:۴۴

رئیس هیئت تیر و کمان استان قزوین:

۳ کماندار قزوینی در رقابت‌های جهانی شرکت می‌کنند

۳ کماندار قزوینی در رقابت‌های جهانی شرکت می‌کنند

قزوین- رئیس هیئت تیر و کمان استان قزوین گفت: سه کماندار استان در رقابت‌های مرحله سوم و چهارم جهانی تیر و کمان شرکت می‌کنند.

مجید ملاحسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اسماعیل عبادی و یاسر عمویی از استان قزوین رشته کامپوند به همراه مجید احمدی مربی تیم ملی در رقابت‌های مرحله سوم و چهارم لیگ جهانی برای کسب افتخاری دیگر با حریفان مصاف می‌کنند.

وی بابیان اینکه عبادی از شهر آبیک و عمویی از شهر تاکستان هستند افزود: اردوی تیم ملی تیر و کمان کامپوند باهدف شرکت در رقابت‌های جهانی فرانسه و آمریکا، از ۲۲ دی‌ماه در چابهار برگزار خواهد شد.

ملاحسینی خاطرنشان کرد: کمانداران استان در رشته‌ کامپوند امروز در محل آکادمی ملی المپیک شرکت کردند و تست‌های آمادگی جسمانی را انجام می‌دهند.

رئیس هیئت تیر و کمان استان قزوین یادآور شد: عبادی برترین کماندار تاریخ کشورمان است که در رقابت‌های سال ۹۴ بیشترین تعداد مدال را برای کشورمان در میدان‌ها مختلف کسب کرده است و عمویی هم نشان‌های آسیایی و لیگ جهانی را در کارنامه دارد.

ملاحسینی گفت: مجید احمدی مربی قزوینی به‌عنوان سرمربی تیم ملی کامپوند را در این رقابت‌ها همراهی می‌کند.

مسابقات جهانی تیر و کمان در مرحله سوم به میزبانی فرانسه و مرحله چهارم هم بافاصله یک‌هفته‌ای در کشور آمریکا برگزار می‌شود.

کد خبر 3015020

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha