پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

اولاند: بعد از انتخابات، آفریقای مرکزی را ترک می کنیم

اولاند: بعد از انتخابات، آفریقای مرکزی را ترک می کنیم

فرانسوا اولاند اعلام کرده است که کشورش بعد از انتخابات ریاست جمهوری، نیروهای نظامی خود را از آفریقای مرکزی خارج خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه از خروج نیروهای نظامی خود از آفریقای مرکزی بعد از انتخاب رئیس جمهور این کشور خبر داد.

وی گفت: در صورت تعیین رئیس جمهور جدید، نیروهای نظامی فرانسوی دلیلی برای ماندن در این کشور ندارند.

اولاند در سخنرانی سال نو در میان نیروهای نظامی فرانسه مدعی شد: ما تنها به خاطر حفظ امنیت و جلوگیری از کشتار جمعی، در آفریقای مرکزی حضور داریم. وی ابراز امیدواری کرد بعد از انتخابات و تعیین رئیس جمهور، امنیت در این کشور برقرار شود.

فرانسه در حال حاضر ۹۰۰ نیروی نظامی تحت سرپرستی سازمان ملل به بهانه تامین امنیت انتخابات در کشور آفریقای مرکزی مستقر کرده است.

گفتنی است انتخابات ریاست جمهوری آفریقای مرکزی وارد دور دوم شده است. اولین دور با رقابت نزدیک «جرجس دولوگل» و «فاستین تودرا» نخست وزیرهای سابق این کشور به اتمام رسید.

در اوایل سال ۲۰۱۳ کشور آفریقای مرکزی شاهد درگیری گروههای مسلمان و مسیحی بود که به خاطر این تنش ها از هر پنج نفر یک نفر در این کشور آواره شده است.

کد خبر 3025047

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha