پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ بهمن ۱۳۹۴، ۱۱:۱۱

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا

تداوم بارندگی‌ تا روز دوشنبه/تهران ۱۰ درجه سردتر می شود

تداوم بارندگی‌ تا روز دوشنبه/تهران ۱۰ درجه سردتر می شود

سازمان هواشناسی کشور پیش‌بینی کرده است که امروز و فردا هوای اغلب نقاط غرب و شمال غرب کشور بارانی است و در برخی نقاط با برف و رگبار و رعد و برق نیز همراه خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور به خبرنگار مهر گفت: بر اساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز نیز سامانه باران‌زا در مناطق شمال غرب، غرب، جنوب غرب، سواحل غربی و مرکزی خزر، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و دامنه‌های مرکزی زاگرس، سبب بارش باران و برف، وزش باد در مناطق مستعد بارش تگرگ و در مناطق جنوبی رگبار و رعد و برق می‌شود.

احد وظیفه اعلام کرد: امروز شدت بارش‌ها را در استان‌های زنجان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، شمال خوزستان، ارتفاعات زاگرس مرکزی، جنوب آذربایجان غربی و از بعد از ظهر در استان گیلان و ارتفاعات استان‌های تهران، البرز و قزوین پیش‌بینی کردیم.

به گفته وی فردا یکشنبه علاوه بر نواحی یاد شده، دامنه‌های شرقی البرز، بخش‌هایی از جنوب و مرکز کشور و با شدت کمتر برخی نقاط شمال شرق تحت تاثیر این سامانه قرار می‌گیرد. شدت بارش در روز یکشنبه در سواحل غربی و مرکزی خزر، ارتفاعات زاگرس شمالی و مرکزی، شمال خوزستان، شمال آذربایجان شرقی و نوار غربی استان‌های آذربایجان غربی و کردستان است.

آن گونه که مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اعلام کرده است روز دوشنبه آخر وقت ضمن کاهش ۷ تا ۱۰ درجه ای دما در ارتفاعات و ۵ تا ۷ درجه ای در سطح استان به تدریج از میران بارش‌ها در غرب و نیمه جنوبی کشور کاسته می‌شود و اوج بارش‌ها در کرانه‌های خزر متمرکز خواهد شد.

امروز و فردا در تهران باراش باران و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود و بیشترین و کمترین دمای هوای پایتخت امروز ۱۳ و ۷ درجه سانتیگراد اعلام شده است.

کد خبر 3031190

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha