پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۳ بهمن ۱۳۹۴، ۱۵:۳۰

رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر خبر داد؛

شناسایی افراد نیازمند در طرح فرشتگان رحمت/توزیع بسته های معیشتی

شناسایی افراد نیازمند در طرح فرشتگان رحمت/توزیع بسته های معیشتی

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر گفت: امسال، طرح فرشتگان رحمت با رویکردی جدید اجرا خواهد شد و تلاش می‌شود قبل از شناسایی افراد خیر و نیکوکار، افراد مددجو و نیازمند شناسایی شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرح‌ناز رافع در آیین افتتاحیه سومین کارگاه علمی کاربردی توان‌افزایی مددکاران جمعیت هلال‌احمر سراسر کشور، گفت: مددکاران جمعیت هلال‌احمر داوطلبانی هستند که نسبت به محیط پیرامونی خود بی‌تفاوت نیستند و ضمن ارائه کمک‌های مالی و اقتصادی در ترویج روحیه مهرورزی، کرامت و حس امید به زندگی نقش مهمی دارند.

وی با اعلام اینکه هم‌اکنون ۱۷۰۰ نفر مددکار داریم که این تعداد با توجه به نیازمندی‌های موجود باید افزایش پیدا کند، گفت: تا پایان سال، ۳ طرح مهم در دستور کار سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر قرار دارد که برای اجرای هدفمند و درست این طرح‌ها نیازمند تلاش بیشتر و کمک همه اعضای داوطلب هستیم.

رافع گفت: امسال، طرح فرشتگان رحمت با رویکردی جدید اجرا خواهد شد و تلاش می‌شود قبل از شناسایی افراد خیر و نیکوکار، افراد مددجو و نیازمند شناسایی شوند.

وی توزیع بسته‌های فرهنگی در کنار بسته‌ های معیشتی را از جمله رویکرد جدید در اجرای طرح فرشتگان رحمت برشمرد و افزود: توانمندسازی نباید تنها در اهدای بسته‌های غذایی و معیشتی خلاصه شود بلکه توانمندسازی روحی و روانی نیز باید به دامنه فعالیت‌های مزبور افزوده شود تا اهداف موردنظر حاصل شود.

رافع با تأکید بر ضرورت استمرار و پایداری این کمک‌ها تصریح کرد: طرح حمایت از مادران باردار، طرح سلامت یار با هدف کمک به بیماران و طرح حمایت از سالمندان نیز از دیگر طرح‌های در دستور کار سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر است که جزئیات آن بزودی اعلام خواهد شد.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر، مسئله تاب‌آوری در بحران‌ها و حوادث را یکی از مباحث مطرح در فدراسیون جهانی صلیب سرخ و هلال‌احمر اعلام کرد و گفت: تاب‌آوری، ارتقای آستانه تحمل افراد در برابر حوادث است.

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد خانواده‌های ایرانی در برابر بحران‌ها و حوادث، آستانه تحمل پایینی دارند و این مهم با توجه به ضرورت‌های موجود در دستور کار سازمان داوطلبان قرار می‌گیرد.

رافع تصریح کرد: باید بپذیریم گاهی اوقات القای یک حس عاشقانه و ارتقای آستانه تحمل افراد به‌منظور غلبه بر شرایط بحرانی باهدف بازگشت به زندگی عادی مهم‌تر از بسته‌های غذایی و حتی دادن کمک‌های مادی و اقتصادی است.

وی با اشاره به اینکه برند هلال‌احمر یک نشان اطمینان‌بخش و اعتمادآفرین برای مردم است گفت: با توجه به وضعیت موجود، رویکرد فعالیت‌هایمان را باید به‌گونه‌ای تنظیم کنیم که جامعه هدف بیشتری را شامل شود.

کد خبر 3040427

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha