پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۱۴

در مسیرهای راهپیمایی انجام می‌شود

اقامه نمازجماعت ظهر و عصر پس از راهپیمایی ۲۲بهمن

اقامه نمازجماعت ظهر و عصر پس از راهپیمایی ۲۲بهمن

تمهیدات لازم برای اقامه نماز جماعت در مراكز استانهایی كه مراسم راهپیمایی آنها به اذان ظهر ختم می شود اندیشیده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر روابط عمومی ستاد اقامه نمازكشور از اقامه نماز جماعت در ۱۵ مكان راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن خبر داد و گفت: با حضور ائمه جماعت و مؤذنان در مسیر راهپیمایی نمازهای جماعت باشكوهی برپا خواهد شد.

منصور باقران با اشاره به اینكه برای برگزاری نماز جماعت پس از راهپیمایی ۲۲ بهمن برنامه‌ریزی های خاصی صورت گرفته، عنوان كرد: بر اساس برنامه‌ریزی ها در تهران، تمامی مدارس و ادارات دولتی مسیرهای اصلی و مساجد مسیرهای اصلی و فرعی راهپیمایی برای اقامه نماز در روز ۲۲ بهمن آماده شده‌اند.

وی از حضور ائمه جماعت در این مكان‌ها برای برپایی نماز جماعت ظهر و عصر روز ۲۲ بهمن خبر داد و گفت: در تمامی مراكز استانهایی كه مراسم راهپیمایی آنها با اذان ظهر به اتمام می رسد تمهیدات لازم برای اقامه نماز جماعت ظهرو عصر اندیشیده شده است.

باقران از حضور مؤذنان نوجوان و جوان یاور نماز در مسیرهای راه‌پیمایی ۲۲ بهمن خبر داد و گفت: این مؤذنان در مسیرهای ورودی و خروجی راهپیمایی با اذان زنده مردم را به نماز دعوت می‌كنند.

وی از تمهید ۱۵ مصلی در سطح خیابان ، ۲۴ خیمه نماز و ۱۴ مدرسه در مسیرهای اصلی راهپیمایی تهران جهت اقامه نماز خبرداد و گفت: این مكان ها با همكاری كمیته مساجد دهه فجر انقلاب اسلامی و با مشاركت ستاد عالی كانون های فرهنگی و هنری مساجد كشور، شهرداری تهران،جمعیت حلال احمر، سپاه حضرت محمد(ص) تهران، اداره كل آموزش و پرورش شهر تهران، اداره آبفا استان تهران و مركز رسیدگی به امور مساجد مهیا شده است.

مدیر روابط عمومی ستاد اقامه نماز كشور در ادامه اعلام كرد: چندین غرفه‌ در مسیر راهپیمایی توسط ستاد اقامه دایر شده است كه به ارائه خدمات فرهنگی با محوریت نماز به راهپیمایان می پردازد.

باقران در ادامه افزود: در غرفه های ستاد اقامه نماز محصولات فرهنگی نمازی برای عموم مردم به ویژه كودكان و نوجوانان نیز در نظر گرفته شده است كه به آنها اهدا می‌شود.

وی در پایان از برگزاری مسابقه پیامكی شیوه های دعوت به نماز و مسابقه بهترین عكس نماز،؛ از نمازهای برپا شده روز ۲۲ بهمن خبر داد.

کد خبر 3048072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha