پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ بهمن ۱۳۹۴، ۹:۲۷

با هدف حمایت از کودکان آسیب پذیر و سرطانی؛

سومین نمایشگاه خیریه «من بهارم» در گرگان افتتاح شد

سومین نمایشگاه خیریه «من بهارم» در گرگان افتتاح شد

گرگان – سومین نمایشگاه «من بهارم» از سلسله فعالیت های خیریه من بهارم شمس گلستان که حامی کودکان آسیب پذیر و سرطانی است، در گرگان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سومین نمایشگاه خیریه «من بهارم شمس گلستان» حامی کودکان آسیب پذیر و سرطانی شامگاه شنبه با حضور مدیرکل امور اجتماعی استان گلستان در گرگان افتتاح شد.

این نمایشگاه که شامل غرفه های مختلف است در بافت تاریخی گرگان و در خانه شفیعی ها برپا شده است. ابوالفضل مقدس زاده مدیر این موسسه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مجموعه من بهارم با هدف حمایت از کودکان سرطانی و تغییر نگرش جامعه نسبت به موضوع سرطان فعالیت خود را از سه سال پیش به صورت خودجوش آغاز کرده است.

مقدس زاده تصریح کرد: تاکنون اقدامات خیریه و کمک های مالی که از طریق این موسسه در خصوص کودکان سرطانی انجام شده صرف کودکان سرطانی که در بخش آنکولوژی بیمارستان طالقانی بستری هستند شده است.

وی افزود: موسسه من بهارم شمس گلستان امسال ثبت نهایی شده است و ما از همه خیران استان برای کمک به این عرصه نیکوکاری دعوت می کنیم.

لازم به ذکر است این نمایشگاه تا تاریخ سه اسفند همه روزه از ساعت ۱۶ الی ۲۱ پذیرای بازدید کنندگان است.

کد خبر 3051521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha