امير محبيان در گفت وگو با خبرنگار سياسي "مهر"، با بيان اين مطلب اظهار داشت: زماني افرادي چون رزم آرا مي گفت ايراني ها قادر به ساختن لولهنگ (آفتابه) هم نيستند، ولي به بركت حاكميت دين و مردمسالاري ديني در كشور اكنون ما شاهديم كه ايران رسما به بالاترين درجات علمي و فناوري در زمينه هسته اي دست يافته است و احتمالا بزودي زود خبر تكميل تلاشهاي دانشمندان ايراني كه مايه افتخار هر ايراني در هر نقطه جهان است به گوش همگان خواهد رسيد.
وي تصريح كرد: مسئولان كشوربه محض اعلام دستيابي ايران به بالاترين سطح از دستاوردهاي تكنولوژيك در زمينه فناوري صلح آميز هسته اي، توسط رئيس جمهور يك هفته جشن ملي اعلام كنند.
اين كارشناس مسائل سياسي بر اين اعتقاد است كه ديگر جهان بايد با نگاهي عاقلانه اين واقعيت را كه بايد ايران در كلوپ دارندگان دانش هسته اي قرار گيرد، بپذيرد، از همين رو، معتقدم بايد از مصادره اين تلاش ملي شديدا خودداري شود و بايد از همه دولتها كه زير چتر حمايت جامع رهبري از دولت هاي هاشمي و خاتمي تا دولت احمدي نژاد كه با استقامت گام آخر را برداشت، قدرداني نمود.
محبيان در عين حال تاكيد كرد كه شايسته است رسيدن به اين سطح از پيروزي پس از مقاومت ها و ممانعت ها سنگين بيگانگان؛ فتحي است كه فراتر از پيروزي فتح خرمشهر بايد براي آن شادي نمود. باشد كه بيگانگان دريابند، رسيدن ايران به اوج قله هاي دانش آرزوي هر ايراني غيور در سراسر دنياست.
نظر شما