عضومجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به حضورپرشور مردم زنجان در استقبال از مقام معظم رهبري گفت: حضورمردم در استقبال از رهبر فرزانه انقلاب اسلامي به حدي بود كه هيچ يك از رسانه هاي معاند نظام نيز نتوانستند عشق مردم به نظام و رهبري را سانسور كنند.
نماينده ولي فقيه در كميته امداد امام خميني درجمع رابطين افتخاري فرهنگي، خانواده هاي طرحهاي آموزشي و خودكفايي اين نهاد دردامغان نيزطي سخناني اظهار داشت: كار فرهنگي درميان خانواده امداد بايد به گونه اي باشد كه فرهنگ توحيدي ، فرهنگ رسالتي و فرهنگ امامتي را به اعماق خانه ها ببرد.
عسكر اولادي ضمن تشريح فعاليتهاي خودكفايي كميته امداد با هدف زدودن فرهنگ استضعاف از ميان خانواده ها گفت: تقويت تحصيل جوانان و ايجاد زمينه هاي لازم به منظوررشد علمي آنان يكي از راههاي خود اتكايي خانواده ها ست.
وي ضمن توجه جوانان به انجام فرايض و وظايف ديني و لزوم برنامه ريزي دقيق يادآورشد: بايد براي زندگي شخصي، خانوادگي و اجتماعي خود برنامه ريزي كنيد و با توكل به خدا به سمت تحقق برنامه تنظيم شده حركت كنيد.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در ديدار با جمعي از طلاب شهرستان شاهرود نيز طي سخناني اظهار داشت: امروز طرفداران اسلام درجهان بيشتر از هر زمان ديگرهستند. انسانهاي آزاده و جوانان آزاد انديش جهان، اسلام را به عنوان يك آيين ونظام الهي خواهانند اما دولتهاي مستكبر با اين خواست مخالفت مي كنند.
عضومجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر وفاق و همدمي همه جناحها گفت: بايد تعامل داشت و يكديگر را پذيرفت زيرا نفي يكديگر سوء استفاده ازآزادي است و نمي توان خود را آزاد دانست و ديگران را نفي كرد.
عسكراولادي با اظهار اميدواري از حضور مردم در انتخابات آتي گفت: مردم بيش از گذشته در صحنه حضور دارند و انتخابات شايسته اي در دوره هفتم خواهيم داشت.
نماينده ولي فقيه در كميته امداد امام خميني با تشريح خدمات حمايتي كميته امداد امام خميني گفت: فعاليتهاي مجتمع اقتصادي كميته امداد امام خميني هيچ تداخلي باكارهاي حمايتي اين نهاد ندارد بلكه اين مجتمع كه شروع فعاليت آن با برخي امكانات واگذار شده درزمان حضرت امام (ره) است، به گونه اي است كه ازمحل اجراي طرحهاي كشاورزي ، دامداري و عمراني همه ساله مبالغ قابل توجهي در بخشهاي مختلف حمايتي به كميته امداد مي پردازد واين مبالغ از بار مالي دولت مي كاهد.
گفتني است آقاي عسكراولادي در ديدارهاي جداگانه بانماينده ولي فقيه و امام جمعه سمنان، استاندار استان،ائمه جمعه شهرهاي مختلف، بخشداران و ديگر مسئولان محلي مشكلات و مسائل خانواده هاي تحت حمايت كميته امداد را مورد بررسي قرار داد.
نماينده ولي فقيه در كميته امداد امام خميني:
حضورمردم در صحنه سد باز دارنده اي در مقابل دشمنان اسلام است
حبيب الله عسكري اولادي نماينده ولي فقيه دركميته امداد امام خميني (ره) كه به منظور بررسي فعاليتهاي اين نهاد به استان سمنان سفر كرده بود در ديدار با علما و طلاب و روحانيون استان گفت: در شرايط ويژه فعلي يكدلي وفاق و حضور مردم در صحنه، سد باز دارنده اي درمقابل دشمنان اسلام است.
کد خبر 31381
نظر شما