پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۵، ۱۲:۳۲

معاون عمراني استاندار قم خبر داد:

20 جايگاه CNG در قم در دست احداث است

معاون عمراني استاندار قم از احداث 20 جايگاه CNG در سطح استان قم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، صابري در جلسه كارگروه بهينه‌سازي مصرف سوخت استان طي سخناني از احداث جايگاه‌هاي CNG در سطح استان خبر داد واظهار داشت: در سال قبل و سال جاري احداث 20 جايگاه CNG در داخل شهر و محورهاي ورودي قم آغاز شد كه عمليات احداث اين ايستگاه‌ها تا پايان سال به اتمام مي‌رسد.

وي در بخش ديگري از سخنان خود بر مشاركت همه دستگاه‌هاي اجرايي در زمينه همكاري و مصرف بهينه امكانات به خصوص انرژي تأكيد كرد و گفت: تلاش در جهت استفاده از انرژي گاز به جاي برق، نفت سفيد و گازوئيل وظيفه همه دستگاه‌هاي اجرايي است.

وي همچنين بر استفاده از سيستم هوشمند موتورخانه‌ها وكاهش هزينه‌هاي سوخت ساختمان‌هاي ادارات و مؤسسات آموزشي تأكيد كرد و اظهار داشت: ساير مؤسسات عمومي و ادارات نيز بايد نسبت به نصب سيستم هوشمند در موتورخانه‌هاي خود اقدام نمايند.

صابري يادآور شد: مصرف سوخت در‌كشور ما با استانداردهاي جهاني قابل مقايسه نيست و دولت همه ساله ميلياردها تومان بابت سوبسيد بنزين هزينه مي‌كند.

کد خبر 326574

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha