منظر حبيب اللهي خير در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي مهر افزود : ماه رمضان به طور طبيعي بر رفتار هاي اجتماعي شهروندان تاثير مي گذارد و به نحو چشمگيري روحيه گذشت و كمك به همنوع در همه فضاهاي كاري ايجاد مي شود اما مسئولان مي توانند با اتخاد تصميمهايي براي استفاده بيشتر از فضاي معنوي در اين ماه اقدام كنند.
وي گفت : ماه رمضان در كشور اسلامي ما جايگاه ويژه اي دارد و علاوه بر آنكه بر اساس قانون، شهروندان و اصناف مختلف ملزم به رعايت مقررات خاصي هستند ، تغيير رفتار مردم در جهت ايجاد آرامش در فضاهاي شهري كاملا محسوس خواهد بود.
وي ادامه داد: تغيير رفتار اصناف و بازاريان با مردم ، كاهش بزه كاري و رعايت حقوق ديگران به طور حتم در ماه رمضان نمود بيشتري خواهد داشت به خصوص در مورد ترافيك كه مشكل عمده شهر تهران است به ويژه درهنگام افطار، رعايت حقوق همنوعان مي تواند در كاهش اين معضل در شهر تهران بسيار موثر باشد .
وي گفت: شهرداري ها وساير دستگاههاي اجرايي مي توانند در روزهاي ماه رمضان با پاكسازي و زيباسازي فضاهاي خود و افطار ساده شهروندان به ارتقاي فضاي فرهنگي در اين ماه كمك كنند تا بهره هاي معنوي از اين فرصت هر چه بيشتر باشد .
وي افزود: تغييردر رفتار مردم در ماه رمضان به طور طبيعي موجب كاهش بزه كاري و ناهنجاري هاي اجتماعي مي شود، آمارهاي منتشره از سوي نيروي انتظامي و كلانتري ها نيز مويد اين مطلب است در صورتي كه برنامه ريزي مناسبي براي استفاده از اين فضا از سوي مسئولان نهادهاي اجرايي صورت گرفته باشد مطمئنا فضاي معنوي ماه رمضان مي تواند آثار بيشتري در بهبود زندگي شهري داشته باشد .
نظر شما