پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۳ خرداد ۱۳۸۵، ۱۲:۰۴

رحمان رضايي :

اگر پيشنهاد خوبي داشته باشم ايتاليا را ترك مي كنم/ خط دفاع ايران آمادگي رويارويي با هر مهاجمي را دارد

اگر پيشنهاد خوبي داشته باشم ايتاليا را ترك مي كنم/ خط دفاع ايران آمادگي رويارويي با هر مهاجمي را دارد

رحمان رضايي مدافع تيم ملي فوتبال كشورمان و عضو باشگاه مسينا از احتمال جدايي اش از ليگ فوتبال اين كشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاري" مهر" رحمان رضايى ملي پوش ايرانى باشگاه مسينا كه در حال حاضر در ليگ ايتاليا توپ مى‌زند، يكى از ستونهاى مهم خط دفاعى تيم ملى فوتبال ايران محسوب مى‌شود.  مدافع ملي پوش كشورمان در گفت و گويي با دويچه وله به سوالات مطرح شده اينچنين پاسخ داده است :

دويچه وله : خط دفاعى و تاكتيكهاى دفاعى يكي از نقاط قوت فوتبال ايتاليا است و اين كشور مدافعان قدرتمند زيادي دارد. حضور در ايتاليا تا چه اندازه باعث پيشرفت شما بوده است؟

رحمان رضايي: حضور در ايتاليا براي شخص من خيلي مهم بوده، از لحاظ تجربياتي كه كسب كردم، از لحاظ نكات فني و تكنيكي و تاكتيكي كه تا بحال توانستم بدست بياورم. اين مسئله كلا در رابطه با كارشخصي در تيم خيلي مهم بوده و واقعا فكر مي‌كنم كيفيت كاريم را بسيار بالا برده است.

* دقيقا شما خودتان را الان چطور ارزيابي مي‌كنيد؟ نقاط قوت و ضعف خودتان را در چه مي‌بينيد؟
-
 مطمئنا هر بازيكني نقاط ضعف و قوتي دارد. من هم داراي يكسري نقاط ضعف هستم، ولي در پي اين هستم كه نقاط ضعف خودم را برطرف كنم و انشااله براي جام جهاني بتوانم صددرصد خودم را برسانم.

* آيا ممكن است كه ايتاليا را ترك كنيد و در ليگ يك كشور ديگر اروپايى بازي كنيد؟
-
خب اين شانس را دارم و اين احتمال را مي‌بينم، ولي اينكه حتما يا صددرصد باشد، معلوم نيست. بستگي دارد به اين چندمدتي كه با تيم ملي هستيم و از طرفي هم بستگي دارد به پيشنهادهايي كه به من مي‌شود. براى من باشگاه‌هاي ايتاليايي در اولويت قرار دارند، اما اگر از ليگهاى ديگر اروپا هم با پيشنهاد خوبى مواجه بشوم، خب، مي‌تواند جاي تامل و تفكر باشد تا آنوقت تصميم بگيرم.

* به نظر شما چرا بازيكن‌هاي ايراني تا بحال آنطور كه جذب باشگاه‌هايي مثل آلمان شدند، جذب باشگاههاي ايتاليا نشده‌اند؟
-
شايد به خاطر اين است كه بيشترين روابط ايران با آلمان است و مخصوصا كار مديران و مشاوران ورزشى بيشتر با آلمان است و آنها با فوتبال ايتاليا و با باشگاه‌هاي ايتاليايي كمتر آشنايي و ارتباط دارند.

* براي بازي در جام جهاني شما چقدر با مهاجمان تيم‌هايي كه قرار است در مقابل آنها بازي بكنيد آشنا هستيد، تا چه اندازه با حريفان و تاكتيك‌هاي آنها آشنايي داريد و خودتان را آماده كرده‌ايد؟
-
 مهاجم‌هاي تيم پرتغال در ليگهاى مهم اروپا توپ مي‌زنند. در تيم پرتغال چه مهاجمان و چه بازيكنان ميانى از لحاظ تهاجمي خيلي خوب بازي مي‌كنند و هركدام مي‌توانند براي خودشان هم بعنوان يك هافبك و از طرفي هم يك فوروارد حساب شوند. چون واقعا از نظر كار كيفي تهاجمي در سطح بالايي‌اند. در مورد مكزيك بايد بگويم كه با مهاجمان اين تيم آشنايي آنچناني ندارم، اما شنيده‌ام كه فورواردهاي خيلي خوبي دارد و از مهاجمان قدرتمند آمريكاى مركزى محسوب مي‌شوند. با تيم آنگولا هم آشنايي آنچناني ندارم، ولي مطمئنا تيمي كه توانسته است خود را به جام جهانى برساند، بدون شك از مهاجمان خوبى برخوردار است. با اين حال خط دفاعي ما براي رويارويي با آنها آماده است.

* تيم ملي در طي سالهاي گذشته دستخوش چه تحولاتي بارزي بوده؟
-
هر سالي كه مي‌گذرد، يك‌ خرده مسايلي فني بيشتر مي‌شود و مربيان ما با دانش روز دنيا آشنا مي‌شوند و مطمئنا كيفيت بهتر مي‌شود و بيشتر مسئله‌ي تاكتيكي هست،‌ مسايل اساسي و حتي بيشتر مسايل تكنيكي و فني ا‌ست كه واقعا بطور واضح ديده مي‌شود كه دچار دگرگونيهاي بسياري شده.

* در حال حاضر وضعيت تيم ملي را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟ با توجه به اينكه اين اواخر بالاخره نگراني‌هايي هم بود و از جانب اروپا فشارهايي به ايران مي آمد واينكه احتمال اين بود كه مثلا بخواهند تيم ايران را تحريم كنند، الان وضعيت روحي بازيكنان و اصولا وضعيت تيم را چطور مي‌بينيد؟

- وضعيت تيم خيلي خوب است، وضعيت مناسب است و همه چيز دارد خوب پيش مي‌رود و آن چيزهايي هم كه در محافل سياسي مطرح بوده، ربطي به ورزش ندارد و احيانا آنها تنها خودشان و محافل‌شان را با اين مسايل داغ كردند. اين مسايل هيچ تاثيري نه در فوتبال ما، نه در بچه‌هاي ما و نه در كادر فني ما ندارد و نخواهد داشت. من مطمئنم كه تيم ايران در جام جهاني خيلي راحت مي‌تواند حضور پيدا بكند و مشكلي هم نداشته باشد.

* به نظر شما لژيونرها، نقش بارزي در تيم ملي فوتبال بازي مي‌كنند؟
-
اين مسئله كاملا واضح است و نمي‌شود منكر آن شد. اصولا لژيونرها در هر كشورى كه بازى مي‌كنند، تجربيات زيادى كسب مي‌كنند و به همين خاطر هم مي‌توانند در تيم ملى بازدهي بالايي داشته باشند. مطمئنا بچه‌هاي ما هم از اين قضيه مستثني نيستند و واقعا مي‌توانند نيروي خودشان را درخدمت تيم بگذارند و تيم هم ازهمه‌ اين تجارب نهايت استفاده را ببرد.

کد خبر 334989

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha