به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي ، در اين بيانيه آمده است : اين اقدام وحشيانه كه با سوءاستفاده از توجه افكار عمومي جهان به برگزاري جام جهاني فوتبال صورت گرفت، نشان مي دهد رژيم صهيونيستي متشكل از جمعي تروريست با سوابق آشكار ددمنشي است و از هر فرصتي براي بروز خوي حيواني خويش و كشتار انسان هاي بيگناه بهره مي برد.
در بيانيه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي همچنين آمده است: مسلمانان و سازمان هاي اسلامي وظيفه اي سنگين در قبال اين جنايات دارند، آنها بايد تمام سعي و تلاش خود را براي پايان دادن به اين تراژدي بزرگ بشري مصروف دارند.
ما ضمن محكوميت شديد و اعلام تنفر و انزجار نسبت به جنايات اخير رژيم صهيونيستي در كشتار غير نظاميان، اطمينان داريم كه فلسطين با همت بلند قهرمانان آن و حمايت بي دريغ امت اسلام خواهد توانست سايه ننگين صهيونيسم را از سرزمين مقدس اقصي ور سازند.
اين وعده الهي است و انشاءالله در روزي نه چندان دور محقق خواهد شد.
نظر شما