به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در مشهد ، موسسه درماني آستان قدس رضوي به منظور كمك رساني سريع و به موقع به زائرين بيمار و يا حادثه ديده همانند سال هاي قبل اقدام به ايجاد 2 پايگاه خاص خواهران در رواق هاي حاتم خاني و دارالاجابه و 5 پست اورژانس ويژه برادران در صحن هاي انقلاب اسلامي ، آزادي ، گوهرشاد ، جمهوري اسلامي و جامع رضوي نموده است.
به همين منظور فعاليت هاي ويژه براي ارائه فوريت هاي پزشكي در دارالشفاي امام گسترش يافته و در ساير بخش ها نيز تلاش فوق العاده اي آغاز شده است. به طوري كه داروخانه ، تزريقات و پانسمان و بخش فوريت هاي پزشكي اين مركز درماني به طور شبانه روزي ، آزمايشگاه و راديولوژي در دو شيفت صبح و عصر و درمانگاه هاي مختلف با تعداد حدود 30 نفر پزشك عمومي و متخصص در طول شبانه روز فعاليت مستمري را ارائه خواهند داد.
آمار نشان مي دهد كه فصل تابستان بيشترين تعداد مراجعان سالانه دارالشفاء را به خود اختصاص مي دهد و به لحاظ گرماي هوا و تجمع فراوان زائران امور اورژانسي افزايش چشمگير مي يابد. لذا وجود پست هاي فوق العاده اورژانس در حرم مطهر به منظور انجام خدمات سرپايي ، انتقال به دارالشفاء و هدايت برخي بيماران به ديگر مراكز درماني و بيمارستان ها با استفاده از 3 دستگاه آمبولانس مجهز مي تواند در حفظ و كنترل سلامت زائران مرقد منور حضرت رضا (ع) بسيار موثر باشد.
با نگاهي به عملكرد سال گذشته موسسه درماني آستان قدس در مي يابيم كه تعداد 991 هزار و 137 نفر از زائران و مجاوران حضرت رضا (ع) طي اين مدت از مراكز درماني موسسه بهره مند شده اند. به طوري كه 360 هزار و 615 نفر از دارالشفا ، 589 هزار و 158 نفر از داروخانه دارالشفا ، 23 هزار و 200 نفر از پلي كلينيك دندانپزشكي و 18 هزار و 164 نفر ازخدمات مركز طب تصويري استفاده كرده اند و بيشترين تعداد با 129 هزار و 653 نفر مربوط به شهريور ماه مي باشد .
اين خبر حاكي است كه از تعداد 360 هزار و 615 مراجعه كننده به دارالشفاي امام طي سال گذشته به ترتيب تابستان با 129 هزار و 334 نفر ، بهار با 95 هزارو 92 نفر ، پاييز با 74 هزار و 880 نفر و زمستان با 62 هزار و 309 نفر بيشترين بيمار را پذيرش نموده است كه شهريور ماه با 50 هزار و 731 نفر بالاترين آمار در بين ماه هاي مختلف را به خود اختصاص داده است.
نظر شما