پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ اسفند ۱۳۹۴، ۱۲:۵۶

مراسم بزرگداشت آئین های نوروزی از ۱۸ اسفند ماه آغاز می شود

مراسم بزرگداشت آئین های نوروزی از ۱۸ اسفند ماه آغاز می شود

مراسم بزرگداشت آئین های نوروزی از روز سه شنبه ۱۸ اسفند ماه در موزه ملی ایران آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، سمیع الله حسینی مکارم، معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: پاسداشت و بزرگداشت آئین های نوروزی با توجه به اهمیت این میراث ناملموس که گستره وسیعی دارد و با مشارکت ۱۲ کشور در فهرست میراث جهانی به ثبت رسیده است، مورد توجه ویژه سازمان میراث فرهنگی است.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت این میراث بشری، ستاد دائمی نوروز در سازمان میراث فرهنگی تشکیل شد که یکی از مهمترین مصوبه های این ستاد، برپایی نوروزگاهها به منظور شناسایی و معرفی مطلوب نوروز است، بر همین اساس ۱۶ استان به عنوان پایلوت برای اجرای طرح نوروزگاهها انتخاب شده است.

حسینی مکارم همچنین به برپایی نوروزبازارها در ۱۴ استان اشاره کرد و افزود: برپایی همایش علمی با ۱۰ پنل تخصصی، انتشار مجله نوروز و برپایی نمایشگاه عکس از جمله برنامه هایی است که در این ۱۲ استان انجام می شود.

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی اضافه کرد: با برپایی منسجم مراسم بزرگداشت آئین های نوروزی ، ایجاد نوروزگاهها و نوروزبازارها، استانهای مورد نظر می توانند از این فرصت برای جذب گردشگران بیشتر استفاده کنند. نوروزبازارها در استانهای، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان، کردستان، آذربایجان شرقی، گیلان، فارس، گلستان، خراسان رضوی، کرمان، اصفهان و تهران برگزار می شود.  نوروز بازار، جشنواره و یانمایشگاهی برای فروش محصولات نیست و در آن هیچگونه خرید و فروشی صورت نمی گیرد بلکه تنها فرهنگ عرضه شود. مراسم آغازین بزرگداشت آئین های نوروز روز سه شنبه ۱۸ اسفند ماه در موزه ملی ایران برگزار می شود.

 

کد خبر 3563034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha