به گزارش خبرنگار مهر، مهدی چمران در جلسه علنی شورای شهر تهران با تقدیر از تلاش سازمان تعزیرات و وزارت صنعت و معدن و پلیس برای برخورد با ورود میوه های قاچاق و خارجی به بازار مصرف گفت: درست است که این تلاش ها مهم است اما کافی نیست.
وی در توضیحاتی در خصوص قاچاق محصولات کشاورزی و میوه های لوکس به میدان اصلی تره بار شهر تهران تصریح کرد: این میوه ها هم در میدان اصلی تره بار به وفور توزیع می شوند و هم میوه های تراریخته. میدانی که زیر نظر نظام صنفی است و در اختیار شهرداری نیست.
چمران با تاکید بر اینکه معاون خدمات شهری شهرداری تهران نیز از صدور بخشنامه ای خبر داده که اجازه فروش این میوه ها در میادین زیرمجموعه شهرداری را نمی دهد، افزود: معاون خدمات شهری خطاب به شهروندان اعلام کرده است اگر چنین مواردی در میادین دیده می شوند به سامانه های شکایات اعلام کنند تا پروانه غرفه های متخلف لغو شود.
وی با اشاره به اینکه در هفته های اخیر خبرهایی شنیده می شود که در برخی جاها سیب فلان جایی و گلابی آنجایی و حتی گیلاس کیلویی ۱۰۰ هزار تومان نیز عرضه می شود، ادامه داد: نمی دانم خرید این میوه ها حلال است یا حرام. درست است یا صحیح نیست. اما از دستگاه های متولی می خواهم این فروش غیرمجاز را دنبال کنند.
رئیس شورای شهر تهران با انتقاد از اینکه شورا و شهرداری به دنبال محصولات ارگانیک هستند، افزود: اما در مقابل شاهد رفتار خلاف این مهم هستیم. در حالیکه اگر بخواهیم میوه های تراریخته وارد بازار مصرف کنیم اقدام صحیحی نیست.
نظر شما