پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۷ اسفند ۱۳۹۴، ۹:۰۹

عارف در حسینیه جماران:

حضور حداکثری مردم در انتخابات می تواند درحل مشکلات منطقه موثرباشد

حضور حداکثری مردم در انتخابات می تواند درحل مشکلات منطقه موثرباشد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه‌ در سال همدلی و همزبانی نیازمندحضور مردم در انتخابات هستیم، گفت: این حضور می‌تواند در حل و فصل مسائل منطقه و جلوگیری از برادرکشی نقش موثری داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا عارف با حضور در حسینیه ارشاد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: من از مردم خواهش می‌کنم که در انتخابات امروز حضوری جدی داشته باشند.

وی افزود: انتخاب امروز در ادامه حماسه سال ۹۲ خواهد بود و به نظرم مردم بیش از ۷۰ درصد مشارکت خواهند داشت.

عارف تاکید کرد: ملت شرایط داخلی، خارجی و منطقه‌ای ما را درک می‌کنند و ما در سال همدلی و همزبانی نیازمند حضور مردم در صحنه هستیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: البته در کشورهای منطقه درگیری‌هایی وجود دارد، لذا شرایط ایجاب می‌کند جمهوری اسلامی که باثبات‌ترین کشور منطقه است، نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشد.

وی در پایان با بیان اینکه حضور مردم در انتخابات موجب می‌شود موضع ایران در منطقه قدرتمند باشد، تصریح کرد: شرکت حداکثری مردم در انتخابات می‌تواند در حل و فصل مسائل منطقه‌ای و جلوگیری از برادرکشی، نقش موثری داشته باشد.

کد خبر 3565921

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha