پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ اسفند ۱۳۹۴، ۹:۵۳

معاون وزیر بهداشت:

زنجان در بسیاری از شاخص‌های بهداشتی پیشتاز است

زنجان در بسیاری از شاخص‌های بهداشتی پیشتاز است

زنجان - معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه زنجان در بسیاری از شاخص‌های بهداشتی در کشور پیشتاز است، گفت: این استان در بسیاری از شاخص‌های بهداشتی جلوتر از میانگین کشوری است.

 علی اکبر سیاری در حاشیه بازدید از پروژه های بخش بهداشت و درمان زنجان در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص جایگاع شاخص‌های بهداشتی این استان در کشور  افزود: استان زنجان در بسیاری از شاخص‌ها و  مواد بهداشتی جلوتر است.

وی ادامه داد: در چند شاخص بهداشتی استان زنجان از متوسط کشور پایین‌تر بوده که آن‌هم مربوط به اقلیم و شرایط جغرافیایی است.

معاون وزیر بهداشت بابیان اینکه ارتقای این شاخص‌ها مرهون همکاری مردم و مسئولان است، افزود: ارتقای شاخص‌های مختلف با مشارکت خود مردم باید بهبود یابد.

سیاری بابیان اینکه باید دسترسی مردم را به خدمات بهداشتی ارتقا داد، خاطرنشان کرد: در سطح کشور شاهد تسهیل دسترسی مردم به مراکز بهداشتی هستیم و در سطح استان زنجان نیز پایگاه‌های سلامت شهری و جامعه و همچنین مراکز بهداشت روستایی وضعیت خوبی دارد.

سیاری در ادامه به وضعیت بیمارستان آیت‌الله موسوی زنجان اشاره کرد و گفت: این بیمارستان به لحاظ کیفیت ساخت، ارائه خدمات و مراقبت‌های بهداشتی جزو بیمارستان‌های خوب کشور است.

وی خواستار ارائه آموزش‌های لازم به مردم در حوزه بهداشت شد و تأکید کرد: باید بسته‌های آموزشی و آموزش‌های لازم به مردم داده شود و تاکنون در این راستا اقداماتی نیز صورت گرفته است.

مردم باید در بستر الکترونیک خدمات خود را دریافت کنند

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه مردم باید در بستر الکترونیک خدمات خود را دریافت کنند، افزود: در شرایط فعلی این امکان فراهم‌شده است و پرسنل نیز آموزش‌دیده‌اند.

سیاری در ادامه با بیان اینکه مردم به سه دسته. سالم، در معرض خطر و بیمار تقسیم می‌شوند که هرکدام نیازمند اقدامات بهداشتی خود هستند، تأکید کرد: امیدواریم در فصل بهار برای اکثر مردم پرونده بهداشتی تشکیل شود و عوامل خطر برای افراد شناسایی‌شده باشد.

وی گفت: افرادی که در معرض خطر هستند هشت عامل موجب این خطر و تهدید سلامت می‌شود که باید در این راستا آموزش‌های لازم ارائه و در مواردی که نیاز به مراقبت است اقدامات لازم برنامه‌ریزی شود.

معاون وزیر بهداشت بابیان اینکه امروز بهره‌گیری از کارشناس تغذیه و روان در دستور کار قرارگرفته است، افزود: با توجه به نیازها امروز از دو کارشناس برای رفع نیاز مردم استفاده می‌شود.

سیاری در خصوص شاخص‌هایی که استان زنجان در آن ضعف‌هایی دارد، گفت: یکی از شاخص‌ها قد کودکان است که درکشور ۷.۶ درصد و در استان زنجان ۴.۷ است و این وضعیت معمولاً در مناطق کم برخوردار استان بوده و  گواتر دانش‌آموزان و کم‌کاری تیروئید مادرزادی نیز ازجمله موارد دیگر هستند.

وی با تاکید بر اینکه میزان چاقی و اضافه‌وزن استان از کشور کم‌تر است، افزود: تغذیه و تحرک در استان مناسب بوده اما نباید از آموزش در این حوزه غفلت کرد.

 معاون وزیر بهداشت میزان دیابت استان زنجان را از متوسط کشور پایین‌تر ذکر کرد و افزود: شعار سال آینده کشور نیز در خصوص دیابت است.

کد خبر 3573951

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha