به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی بیانیهای با امضای ۲۲۲ نماینده در محکومیت اقدام شورای همکاری خلیجفارس در خصوص تروریستی خواندن حزبالله لبنان صادر شد.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
حزبالله لبنان نماد مقاومت در برابر رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی است و اگر حزبالله نبود رژیم صهیونیستی همچنان جنوب لبنان را در اشغال خود نگه میداشت و تکفیریهای متحد این رژیم تمامیت ارضی لبنان را همانند سوریه مورد تعرض قرار میدادند.
حزبالله لبنان و در کنار آن جهاد اسلامی و حماس امروز به عنوان آبروی امت اسلامی در برابر تهاجم گسترده و بیرحمانه استکبار جهانی به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی همچون نگینی میدرخشد.
در این میان رژیم آلوده آلسعود با فشار بر دیگر اعضای شورای همکاری خلیج فارس در بیانیهای حزبالله را یک سازمان تروریستی خوانده و آن را تحریم کرده است. البته از عربستان که نه غیرت عربی دارد و نه غیرت اسلامی و در یک سال گذشته با بمباران مردم مظلوم یمن هزاران زن و کودک و پیر و جوان را به خاک و خون کشیده و نوکری آمریکا و رژیم صهیونیستی را به نمایش گذاشته است، انتظاری بیش از این نیست.
کشورهایی همانند عمان، کویت و حتی قطر که گاه به مقاومت کمک کردهاند نباید خود را در کشتی شکسته و در حال غرق شدن عربستان قرار دهند و در مقابل امت اسلامی و دیگر کشورهای اسلامی بایستند.
انتظار از آنها این است که حساب خود را از عربستان جدا کنند و همانند گذشته از حزبالله لبنان به عنوان نماد مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی حمایت نمایند.
ما نمایندگان ملت بزرگ ایران این اهانت وقیحانه به حزبالله لبنان توسط شورای همکاری خلیجفارس را به شدت محکوم مینماییم و آن را اهانت به دولت و ملت لبنان میدانیم و حمایت همهجانبه خود را یک بار دیگر از حزبالله لبنان و رهبر شجاع آن سیدحسن نصرالله اعلام میکنیم.
نظر شما