نصرت الله حیدری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه نوروز امسال مردم برای مسافرت بیشتر از وسایل نقلیه شخصی استفاده کردند، اظهار داشت: نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر مسافر از آغاز سفر های نوروزی تاکنون با ناوگان حمل و نقل و عمومی استان همدان مسافرت داشتند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه تا کنون هیچ گونه تصادفی با ناوگان عمومی در جاده های استان همدان رخ نداده است، افزود: این موضوع گویای امنیت و آشنایی رانندگان ناوگان عمومی با جاده ها و البته حرفه ای بودن آن ها است.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان همدان در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه ۶۰ تیم امداد خودرویی نوروز امسال برای خدمت رسانی به در راه ماندگان آماده خدمت بودند، افزود: امسال امداد رسانی به خودرو ها به خوبی انجام شده و هیچ مشکلی وجود نداشت.
حیدری در مورد مجتمع های بین راهی نیز اظهار داشت: با بازرسی های روزانه ای که از مجتمع های خدماتی بین راهی انجام شد هیچ گونه مشکلی در زمینه خدمات دهی به مسافران وجود نداشت و خدمات بین راهی به خوبی به مسافران ارائه شد.
وی بیان داشت: سیستم کنترل سرعت، سیستم توزین در حال حرکت، سیستم آی تی اس، سیستم تردد شمار و سیستم های کنترل نظارت تصویری آمادگی لازم را دارند و نظارت آنلاین بر تردد ها وجود دارد.
نظر شما