پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ فروردین ۱۳۹۵، ۱۱:۴۱

انتشار فیلم‌نامه‌ای طنز از ابراهیم رها

انتشار فیلم‌نامه‌ای طنز از ابراهیم رها

تازه‌ترین اثر ابراهیم رها با عنوان «در یک چشم به هم زدن» منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم رها نویسنده و طنزپرداز، تازه‌ترین اثر داستانی خود را در قالب یک فیلم‌نامه طنز با عنوان «یک چشم بر هم زدن» از سوی انتشارات مروارید منتشر کرد.

رها درباره این کتاب عنوان داشته است: یک چشم بر هم زدن یکجور شعبده‌بازی‌است، فیلم نامه است و در عین حال چشم‌بندی و شعبده هم هست. مربوط به آن وقت‌هایی است که آدم ذهنش جرقه می‌زند. در واقع در این کتاب ذهن من دهد و برق زده. این فیلم نامه از آن فیلم‌نامه‌ها که خواندید یا فیلمشان را دیده‌اید حسابش جداشت.

داستان این فیلم‌نامه با روایت بخش‌های از زندگی یک مرد پیوند خورده است. مردی که در زندگی خود تناقض‌های متعددی را می‌بیند و واکنش وی نیز به آنها به طور عمده حاکی از همین سردرگمی است.  

نویسنده در واقع در این کتاب تلاش داشته تا در قالب طنزی تلخ، برخی از واقعیات و صفات عجیب و نیز رفتارهای نابه‌هنجار اجتماعی را به مخاطب بازنمایی کند.

ابراهیم رها پیش از این در کتاب «چقدر ما خوبیم» که از سوی نشر مروارید منتشر شد، این شیوه از نگارش را در قالب نگارش  مقاله‌‌هایی کوچک تجربه کرده است.

از دیگر آثار وی نیز می‌توان به نگاتیو، شب نشینی در جهنم، دو قطعه عکس ۶ در ۴، چسب زخم، شرلوک هولمز خالی نبند، پایان، کفترون، فرهنگت منو کشته، عزاداری و چند نامه به ریمیدیوس اشاره کرد.

 کتاب «یک چشم بر هم زدن» در ۷۲ صفحه با قیمت ۶ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 3593595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha