پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۲۰

مربی ذوب آهن:

بازیکنان ذوب آهن نیمه‌حرفه‌ای هستند/ راه آهن انتحاری بازی می‌کند

بازیکنان ذوب آهن نیمه‌حرفه‌ای هستند/ راه آهن انتحاری بازی می‌کند

مربی ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه برخی از تیم های ایرانی شرایط حضور در سه جام را ندارند، گفت: بازیکنان ذوب آهن از این قاعده مستثنی نیستند و آنها هم نیمه‌حرفه‌ای هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن استکی که به جای یحیی گل‌محمدی در نشست خبری روز چهارشنبه این تیم قبل از دیدار مقابل راه آهن در سازمان لیگ حاضر شده بود، با سخت خواندن دیدار تیمش اظهار داشت: بازی مشکلی را مقابل راه آهن خواهیم داشت. این تیم با توجه به اینکه در پایین جدول قرار دارد و نمی خواهد به لیگ یک صعود کند، انتحاری بازی خواهد کرد و تمام تلاشش را به کار خواهد بست تا بتواند مقابل ما پیروز شود و در لیگ برتر باقی بماند.

وی افزود: ما هم به سه امتیاز این دیدار نیاز داریم؛ زیرا می خواهیم از کورس مدعیان عقب نمانیم، اگرچه جدال برای قهرمانی برای ما بسیار سخت شده است، اما به دنبال کسب سهمیه آسیایی هستیم تا بتوانیم به آن دست پیدا کرده و در فصل آینده نیز در لیگ قهرمانان حاضر باشیم.

استکی در پاسخ به این پرسش که ذوب آهن از ۹ بازی گذشته‌اش تنها یک برد کسب کرده است، تصریح کرد: حرف شما را کاملا قبول دارم ولی بازیکنان ما از لحاظ روحی- روانی به خاطر اینکه در سه جام شانس قهرمانی دارند، کمی انگیزه‌هایشان برای لیگ برتر از بین رفته و امید دارند که اگر در لیگ مقامی کسب نکنند، بتوانند در جام حذفی به آن برسند.

مربی ذوب آهن اصفهان تاکید کرد: متاسفانه بازیکنان ما مثل دانش‌آموزانی شدند که امیدوارند اگر در خرداد قبول نشدند، در شهریور و یا با تک ماده قبولی را به‌دست بیاورند.

وی در ادامه تصریح کرد: اکثر قریب‌به‌اتفاق بازیکنان ما به دلیل اینکه حرفه ای نیستند، شرایط حضور در سه جام را ندارند و مثل اروپایی ها نمی مانند که تشنه قهرمانی در همه جام ها هستند و این نشان می دهد که هنوز ما به فوتبال حرفه ای نرسیده ایم و متاسفانه باید بپذیریم که بازیکنان ذوب آهن هم در این خصوص نیمه‌حرفه‌ای هستند.

استکی در پایان توضیح داد: مسعود حسن‌زاده و مهرداد قنبری را به دلیل مصدومیت برای دیدار فردا مقابل راه آهن در اختیار نداریم، اما سایر بازیکنان آماده هستند تا با پیروزی مقابل راه آهن با دست پر به اصفهان بازگردیم.

کد خبر 3597914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha