پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ مرداد ۱۳۸۵، ۱۱:۵۵

/ گزارش خبرنگار اعزامي مهر به لبنان / رئيس "جنبش ملت" لبنان در گفتگو با مهر :

حمايت قاطع مردم از حزب الله هيچگاه اجازه نمي دهد خواسته هاي آمريكا در لبنان محقق شود/ حسن نصرالله به پيروزي ايمان راسخ دارد

حمايت قاطع مردم از حزب الله هيچگاه اجازه نمي دهد خواسته هاي آمريكا در لبنان محقق شود/ حسن نصرالله به پيروزي ايمان راسخ دارد

اگر مقاومت شكست خورده بود اكنون درگير جنگ داخلي بوديم، اما بر اساس نظرسنجي ها بيش از 80 درصد مردم يعني حتي كساني كه زير بمباران هستند حامي مقاومت هستند و اين براي طرفداران آمريكا قابل باور نيست.

"نجاح واكيم" نماينده سابق مجلس و رئيس "جنبش ملت" لبنان در گفت وگو با خبرنگار اعزامي "مهر" به لبنان، مقاومت قهرمانانه حزب الله در روزهاي اخير را باعث جلوگيري از هجوم صهيونيست ها دانست و گفت : حزب الله توانست اهداف اسرائيل را ناكام بگذارد و اين هرگز از سوي دشمنان قابل پيش بيني نبود.

وي با بيان اين كه امروز آمريكا، اروپا و كشورهاي عربي مجبور به تجديدنظر در ديدگاه هاي خود هستند، افزود : آمريكا و اسرائيل اكنون ديگر فقط به دنبال اين خواهند بود كه از وارد شدن خسارات هرچه بيشتر به خودشان جلوگيري كنند و مي بينيم كه رايس به منطقه بازگشته است تا اسرائيل حداقل به پيروزي هايي هرچند كوچك دست يابد.

"رئيس جنبش ملت" با اشاره به نشست رايس با گروه "14 آذار" در سفارت آمريكا، اظهار داشت : آمريكا به دنبال ايجاد فتنه و آشوب در لبنان است اما با همبستگي مردم، اين كوشش آنان نيز ناموفق خواهد ماند. 

"نجاح واكيم" با بيان اينكه دشمن صهيونيستي اكنون به دنبال كم كردن خسارت ها، حفظ عوامل نفوذي خود و ايجاد آشوب در لبنان است، به ارادت فراوان خود به سيد حسن نصرالله اشاره كرد و ادامه داد : در بسياري از كشورها همچون مصر، اندونزي، تونس، آرژانتين، فلسطين، مغرب، الجزاير و اردن نصرالله را يك رهبر بزرگ ملي مي دانند و اين اخلاق، شجاعت، عقل و خونسردي سيد حسن است كه مانع از افراط و تفريط او در تصميم گيري ها مي شود.

وي با اشاره به تواضع و فروتني فراوان دبيركل حزب الله لبنان، گفت : نصرالله ايمان راسخي به پيروزي دارد و قاطعيت او به گونه اي است كه صهيونيست ها نيز بيشتر از آنكه سخنان مسئولانشان را بپذيرند، به صحبت هاي سيد حسن گوش مي دهند تا ببينند چه مي گويد.

اين نماينده سابق مجلس لبنان افزود: اگر مقاومت شكست خورده بود اكنون درگير جنگ داخلي بوديم اما بر اساس نظرسنجي ها بيش از 80 درصد مردم يعني حتي كساني كه زير بمباران هستند، حامي مقاومتند و اين براي طرفداران آمريكا قابل باور نيست.

"رئيس جنبش ملت" در پايان تاكيد كرد : حمايت اكثريت قريب به اتفاق مردم از مقاومت اسلامي در لبنان ثابت مي كند كه خواسته هاي آمريكا هيچگاه در لبنان محقق نخواهد شد.

کد خبر 359937

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha