به گزارش خبرنگار مهر، عزیز فیلی پیش از ظهر دوشنبه در نشست ستاد مدیریت بحران استان مرکزی در اراک اظهار داشت: با وجود آن که سرما و بارندگی روزهای اخیر در استان مرکزی یک سوم از بارش سالانه این استان را تامین کرد اما در کنار آن خساراتی نیز در برخی مناطق داشته که میزان آن ۴۵۰میلیارد ریال برآورد شده است.
وی افزود: در مقایسه با برخی از استان های جنوب غربی کشور که بر اثر این بارندگی ها خسارت های زیادی در آن استان ها برجای ماند خوشبختانه استان مرکزی متحمل خسارت زیادی نشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد خسارت های وارد شده به کشاورزان با اعطای تسهیلات بانکی جبران شود و سایر خسارت ها نیز از طریق اختصاص اعتبار از محل طرح های عمرانی پوشش داده خواهد شد.
فیلی بیان داشت: بیشترین میزان بارش های اخیر در استان مرکزی در شهرستان های شازند و خنداب اتفاق افتاد و بیشترین میزان خسارت نیز به این دو شهرستان وارد شد.
وی با اشاره به نزدیک شدن فصل تابستان و آغاز آتش سوزی ها در مراتع استان مرکزی گفت: سال گذشته به مراتع شاند و خمین خسارات زیادی از وقوع آتش سوزی های متعدد وارد شد که در این راستا باید کارگروه مهار و مدیریت آتش سوزی مراتع در حوزه مدیریت بحران استان تشکیل شود تا با رفع موانع و مشکلات، در آینده شاهد کاهش اینگونه وقایع در عرصه های طبیعی باشیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی همچنین در این جلسه بر ضرورت رسیدگی به وضعیت حوزه آبریز رودخانه قره چای که از پنج شهرستان استان مرکزی عبور می کند تاکید کرد.
نظر شما