محمود رضا رسولی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بیماری تب برفکی در استان همدان رو به افول گذاشته است، اظهار داشت: از ابتدای شیوع این بیماری در استان همدان تا کنون ۵۱۸ هزار راس دام سبک و ۹۲ هزار و ۱۴۲ راس دام سنگین در استان علیه این بیماری واکسینه شدند.
وی با بیان اینکه واکسیناسیون دام ها در استان همدان بر علیه بیماری تب برفکی ادامه دارد، افزود: با اقدامات انجام شده در استان همدان این بیماری کنترل شده و رو به کاهش است و واکسیناسیون دام ها به صورت رایگان انجام می شود.
مدیر کل دامپزشکی استان همدان بیان کرد: برای کنترل این بیماری در دام های عشایر نیز دو اکیپ دامپزشکی از استان همدان به استان لرستان برای واکسیناسیون دام های عشایر اعزام شدند که مورد استقبال این استان قرار گرفت.
رسولی با بیان اینکه درمان بیماری تب برفکی و کنترل کامل آن طولانی است، عنوان کرد: زمان زیادی طول می کشد تا این بیماری کاملا قطع شود و رعایت نکات ایمنی و بهداشتی از سوی دامداران در این زمینه ضروری بوده است.
وی با بیان اینکه دامپزشکی استان همدان بلافاصله پس از شیوع این بیماری در دام های استان وارد عمل شده است، گفت: در سال گذشته نیز ۱۸۷ هزار و ۵۹۹ راس دام سنگین و ۸۴۴ هزار و ۵۹ دام سبک علیه بیماری تب برفکی واکسیناسیون شدند.
نظر شما