به گزارش خبرنگار مهر، هدایت صفری صبح چهارشنبه در مراسم اعزام مددجویان به کربلای معلی با اشاره به تلاش کمیته امداد برای ایجاد آرامش و نشاط در میان خانواده های تحت حمایت اظهارداشت: برخی فکر می کنند مشکلات تنها برای آنهاست و یا اینکه همه گرفتاری ها برای آنها آمده؛ حال آنکه در زندگی ائمه اطهار (ع) نیز ما سختی ها و فشارهای مختلف را که به این عزیزان وارد می شد، شنیده ایم از این رو باید براساس رهنمود مقام معظم رهبری از ائمه اطهار (ع) الگو بگیریم و به موضوع سبک زندگی اسلامی و ایرانی توجه کنیم.
وی راهبرد امداد در حوزه حمایت از خانواده های نیازمند را توجه به سبک زندگی اسلامی و ایرانی دانست و توضیح داد: براساس سبک زندگی اسلامی که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، باید موضوع شکرگذاری را در میان خانواده مورد توجه بیشتری قرار دهیم و اینگونه نباشد که تنها مشکلات را ببینیم بلکه خود و فرزندانمان را به تأسی به سیره ائمه اطهار (ع) متعهد و پای بند کنیم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین تصریح کرد: امداد سفر زیارتی و معنوی عتبات عالیات را یکی از شاخصه های سبک زندگی اسلامی و ایرانی می داند که در این زمینه تاکنون چهار کاروان اعزام شده است و امروز شاهد اعزام پنجمین کاروان هستیم که مجموع اعزام شدگان به این سفر زیارتی با احتساب این کاروان ۴۲ نفره به ۱۹۶ نفر رسیده است.
وی یادآورشد: برنامه اعزام مددجویان به سفر زیارتی عتبات عالیات همچنان در دستور این اداره کل است و در این راستا تلاش می کنیم تا با تأمین منابع لازم از طریق کمک خیران و اعتبارات امداد این سفر معنوی را در سال جاری نیز پرشور و نشاط تر از گذشته اجرا کنیم.
نظر شما