پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۲۴

با تصویب مجلس صورت گرفت؛

الزام دولت به اختصاص سالانه ۵ درصد بودجه عمومی کشور به توان دفاعی

الزام دولت به اختصاص سالانه ۵ درصد بودجه عمومی کشور به توان دفاعی

با مصوبه مجلس دولت موظف شد از امسال، سالانه ۵ درصد از بودجه عمومی کشور را به ارتقاء توان دفاعی کشور اختصاص دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تصویب ماده الحاقی ۳۴ به لایحه احکام دائمی توسعه کشور، دولت را مکلف کردند از امسال، سالانه ۵ درصد از بودجه عمومی کشور را به ارتقاء توان دفاعی کشور اختصاص دهد.

بر اساس این ماده،‌ «به‌ منظور ارتقاي توانمندي‌هاي دفاعي در تراز قدرت منطقه‌اي و توسعه توان موشكي و فناوري‌هاي علمي و تحقيقاتي و افزايش ظريفت توليد و تأمين سلاح و تجهيزات عمده دفاعي برترساز با قابليت بازدارندگي مؤثر و متناسب با انواع تهديدات، دولت مكلف است از ابتداي سال ۱۳۹۵ حداقل پنج واحد درصد از منابع بودجه عمومي را به‌عنوان سهم تقويت بنيه دفاعي در بودجه سالانه كشور اختصاص دهد و هر پنج‌ سال يكبار در برنامه‌هاي پنج ساله توسعه اين درصد را مورد بازنگري قرار دهد».

کد خبر 3614480

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha