پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۵:۵۳

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:

ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه ۹۵ هفته آینده اصلاح می شود

ایرادات شورای نگهبان به لایحه بودجه ۹۵ هفته آینده اصلاح می شود

کاتب با اشاره به اینکه در حال رسیدگی به اصلاحات شورای نگهبان هستیم گفت: بررسی این ایرادات در صحن علنی مجلس مربوط به هفته آینده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا کاتب، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در برنامه «رویداد» از رادیو گفت و گو با بیان اینکه ایرادات شورای نگهبان به بودجه ۹۵ در دست کمیسیون است، گفت: بررسی این ایرادات در صحن علنی مجلس مربوط به هفته آینده است.

وی بیشترین مصوبات بررسی شده اخیر را مربوط به اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: فعال سازی منابع مالی و تقویت نظام مالی کشور نیز بحث و درباره اصلاح نظام اداری کشور تمام تکالیف و ارائه مجوزهای قانونی از سوی دستگاه اجرایی لغو شد تا دیگر هر دستگاه نتواند مبلغی را دریافت کنند.

کاتب ادامه داد: در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی کاهش آسیب پذیری اقتصاد کشور و تقسیم کار و تعیین نقش ملی در استان ها و نواحی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

این نماینده مجلس ادامه داد: در خصوص توسعه درون زا و اقتصاد دانش بنیان و برای توسعه سرمایه گذاری مشترک و تعیین سهم واقعی سازمان های توسعه ای و مشارکت های آزاد بندهایی در کمیسیون تصویب شد.

وی خاطرنشان کرد: اصلاح بودجه ۹۵ در دست کمیسیون تلفیق است و در حال رسیدگی به اصلاحات شورای نگهبان هستیم.

 

کد خبر 3615803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha