پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۱۶

معاون خدمات شهری شهرداری بیرجند اعلام کرد:

جمع آوری یک باند تکدی گری در بیرجند

جمع آوری یک باند تکدی گری در بیرجند

بیرجند- معاون خدمات شهری شهرداری بیرجند گفت: ۶ نفر اعضای یک باند تکدیگری در بیرجند توسط شهرداری شناسایی و با همکاری نیروی انتظامی دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری بیرجند حسن خانزاد با اشاره به طرح ویژه ساماندهی متکدیان در بیرجند که از آذر سال گذشته کلید خورد بیان داشت: با گزارش چند شهروند از وجود تعدادی متکدی در بلوار صیاد شیرازی، اکیپ پیگیری ستاد ساماندهی متکدیان شهرداری بیرجند عملیات شناسایی را آغاز کردند.

وی در توضیح این که در شناسایی‌ها، وجود وابستگی بین متکدیان اثبات شد، اعتیاد تمامی این متکدیان به مواد مخدر صنعتی را تایید و اضافه کرد: آن‌ها هر شب در زمان مشخصی با هم در سه راه صیاد شیرازی اقدام به تکدی گری می‌کردند.

وی از چند نوبت اقدام شهرداری برای جمع آوری آن‌ها خبر داد که در نهایت هفته گذشته با همکاری نیروی انتظامی تعداد ۶ نفر از آن‌ها دستگیر شدند.

وی وجود افرادی که بارها توسط شهرداری یا نیروی انتظامی به علت تکدی گری دستگیر شده‌اند را تایید کرد و گفت: باید برای عده ای از این متکدیان که بارها برای ترک اعتیاد آن‌ها با هزینه های دولتی اقدام شده اما باز هم بعد از رهایی دوباره به مواد روی آورده و نمی‌خواهند رفتار اجتماعی بهتری داشته باشند باید پیگیر قوانین بازدارنده دیگری شد.

خانزاد اعلام کرد: متکدیان جمع آوری شده به مرکز سامان دهی متکدیان شهرداری بیرجند انتقال یافته و در صورت اعتیاد نسبت به فراهم نمودن مقدمات ترک آن‌ها با همکاری سازمان‌های ذیربط اقدام می‌شود.

به گفته وی در بین این متکدیان افرادی وجود دارند که حتی خانواده آن‌ها حاضر به پذیرش آن‌ها در خانه به دلیل اعتیاد آن فرد به مواد مخدر صنعتی نیستند.

معاون خدمات شهری شهرداری بیرجند ادامه داد: این شهرداری با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط از جمله دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی، نیروی انتظامی و غیره اقدام به جمع آوری متکدیان معتاد به خصوص کودکان و نوجوانان کرده که پس از بستری و ترک این افراد تحویل بهزیستی و مراجع ذیربط می‌شوند.

وی گفت: با توجه به افزایش وسعت و جمعیت شهر بیرجند آمار متکدیان در سطح شهر نسبت به وضع مشابه در سال‌های قبل دارای روند کاهشی است که این امر نشان دهنده هماهنگی منسجم دستگاه‌های مرتبط است.

معاون خدمات شهری شهرداری بیرجند افزود: پدیده تکدی گری به دلیل عوامل مختلف اقتصادی، روانی، اجتماعی، و فرهنگی ایجاد می‌شود که مهم‌ترین دلایل بروز این پدیده فقدان کار، بیماری، اعتیاد و مهاجرت و.... است.

خانزاد تصریح کرد: این گروه از جامعه در برخی موارد به دلیل مشکلاتی که فرد و خانواده متکدی با آن روبه رو هستند و همچنین شکاف عمیق طبقاتی، ضعف فرهنگی و کافی نبودن درآمد رو به این اقدام می‌آوردند، البته در مواردی نیز گروه‌هایی با هدف ارتکاب جرم و جنایت، توزیع مواد مخدر و... در پوشش تکدی گری فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه براساس تحقیقات انجام شده بسیاری از متکدیان از اختلالات روانی رنج می‌برند، افزود: میانگین سن این افراد در گذشته ۳۰ تا ۶۰ سال بوده که متاسفانه در حال حاضر این مهم کاهش یافته است.

وی ادامه داد: کارشناسان معتقد هستند کاهش سن تکدی گری و همچنین استفاده از کودکان و زنان در تکدی گری زنگ خطر و بحرانی برای جامعه محسوب می‌شود که عواقب بسیار خطرناک و جبران ناپذیری در پی دارد و امکان افزایش جرم، جنایت و بزهکاری را در جامعه در بر خواهد داشت.

کد خبر 3616603

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha