پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۳:۴۰

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران:

شورایاران موضوعاتی را طرح کنند که امکان اجرا داشته باشد

شورایاران موضوعاتی را طرح کنند که امکان اجرا داشته باشد

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر گفت: شورایاران نباید پیشنهاداتی طرح کنند که امکان اجرا نداشته باشد و این موضوعات تبدیل به سوژه شود.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد دنیامالی پس از گزارش شورایاران منطقه ۱۶ در دویست و پنجاه و هشتمین جلسه شورا گفت: شورایاران منطقه ۱۶ خواستار جابجایی‌های توقفگاه اتوبوسرانی هستند، اما از این دوستان این سئوال را می‌پرسم این توقفگاه‌ها کجا بروند در حالیکه در حال سرویس دهی به شهروندان هستند.

وی با تاکید بر اینکه ما نمی‌توانیم کاری کنیم و طرحی مطرح کنیم که بعدا طوری به مردم منعکس شود گویا خواسته مردم به گوش شورایی‌ها رسیده اما ترتیب اثری داده نشده است، ادامه داد: ما باید مشکلات را به درستی مشخص کنیم. منطقه‌ای مددسرا دارد و می‌گوید نمی‌خواهد. سؤال اینجاست این مددسرا را باید کجا ببریم به بیرون از شهر؛ حریم که دیگر جایی ندارد.

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران با ادامه داد: ما نباید خودمان سوژه‌هایی درست کنیم و با طرح مشکلات مناطق وقتی کار فنی روی آنها صورت نگرفته این‌طور به مردم منتقل شود که ما به فکر مردم نیستیم و ماهواره‌ها این موارد را علیه نظام حساب کنند.

دنیامالی با تاکید بر اینکه مشکلی که در حال حاضر داریم از داخل خود شورا شروع می‌شود، افزود: شهرداران به صورت کمی با تخصیص بودجه کار می‌کنند، اما نمی‌توانیم مشکلات را بر اساس فرمت‌های مشخص اندازه‌گیری کنیم. از همین رو از رئیس شورایاری می‌خواهم فرمت‌های گزارش‌ها را یکسان تهیه کند تا سایر شورایاران مناطق نیز بر اساس فرمت و دیسیپلینی که کار و ابلاغ شده، گزارش‌ها را در شورا مطرح کنند.

وی گفت: در شاخص های شهری در برخی مناطق تفاوت‌هایی داریم مثل آموزش، جمعیت، سلامت، ورزش، اقتصاد و درآمد شهری؛ این‌گونه موارد باید از سوی شورایارای‌ها با دقت استخراج شوند تا وزن مناطق در حین ارائه گزارش‌ها مشخص شود، زیرا جنس مشکلات و مسائل مناطق با یکدیگر فرق دارند.

کد خبر 3655083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha