پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۰۸

در دیدار روحانی و سفیر جدید اسلواکی مطرح شد؛

تاکید بر تقویت روابط میان اتاق‌های بازرگانی ایران و اسلواکی

تاکید بر تقویت روابط میان اتاق‌های بازرگانی ایران و اسلواکی

رئیس جمهور در زمان دریافت استوارنامه سفیر جدید سفیر اسلواکی بر تقویت روابط میان اتاق بازرگانی دو کشور تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس جمهور کشورمان صبح امروز هنگام دریافت استوارنامه «لوبومیو گلیان» سفیر جدید اسلواکی در تهران گفت: روابط ایران و اتحادیه اروپا درحال نوسازی است و زمینه برای همکاری های مشترک در همه حوزه های اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی آماده است.

روحانی با اشاره به اینکه اسلواکی ریاست آتی شورای اتحادیه اروپا را برعهده خواهدداشت، افزود: ریاست براتیسلاوا بر این شورا، می تواند پنجره ای برای سرعت بخشیدن در همکاری های تهران و اتحادیه اروپا باشد.

وی با تشریح توانمندی ها و امکانات گسترده ایران ادامه داد: روابط دو کشور در همه حوزه ها و از جمله اقتصادی باید بیش از پیش گسترش یابد و بی تردید استحکام روابط بانکی ایران و اسلواکی، روند این همکاری ها را شتاب می بخشد.

رئیس جمهوری به ضرورت همکاری مشترک بخش های خصوصی ایران و اسلواکی اشاره کرد و گفت: تقویت روابط میان اتاق های بازرگانی دو کشور و تشکیل «اتاق بازرگانی مشترک» نقش مهمی در ارتقاء سطح همکاری های اقتصادی و تجاری تهران – براتیسلاوا برجای می گذارد.

سفیر جدید اسلواکی در تهران نیز در این دیدار با تشریح اولویت های ماموریت خود در تهران گفت: اسلواکی مصمم به توسعه همکاری های همه جانبه با جمهوری اسلامی ایران است.

«لوبومیو گلیان» افزود: ایران کشوری غنی، با مردمی تحصیلکرده و با فرهنگی متمدن است و تلاش اسلواکی، بنای روابطی مستحکم با تهران در همه حوزه ها بویژه سیاسی و اقتصادی است.

وی با اشاره به اینکه سفارت اسلواکی در تهران، با برعهده داشتن همزمان فعالیت های دیپلماتیک مرتبط با افغانستان، پاکستان و خاورمیانه عملا سفارتخانه ای منطقه ای است، اظهارداشت: اسلواکی در دوره ریاست بر شورای اتحادیه اروپا نیز تلاش خود را برای تقویت همکاری های این اتحادیه با ایران بکار می گیرد.

کد خبر 3660993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha