پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۵۱

مدیر بورس منطقه ای همدان:

بیش از ۲۰۶ ميليون و ۱۳۶ هزار سهم در بورس همدان مبادله شد

بیش از ۲۰۶ ميليون و ۱۳۶ هزار سهم در بورس همدان مبادله شد

همدان – مدیر بورس منطقه ای همدان گفت: طی اردیبهشت ماه امسال تعداد ۲۰۶ ميليون و ۱۳۶ هزار و ۴۷۴ سهم در بورس همدان مبادله شد.

عباس صمدی در گفتگو با مهر اظهار داشت: سهام مبادله شده در بورس منطقه ای همدان در اردیبهشت ماه امسال متعلق به ۴۱۹ شركت بوده و ارزش آن ۴۵۶ میلیارد و ۴۲۷ میلیون و ۶۰۶ هزار و ۴ ریال بوده است.

وی اظهارداشت: ۴۹ درصد سهام مبادله شده در اردیبهشت ماه امسال در بورس منطقه ای همدان آن مربوط به خرید سهام و ۵۱ درصد مربوط به فروش سهام بوده است.

صمدی تاکید کرد: بر این اساس و با توجه به ۲۱ روز كاری فعالیت بورس منطقه ای همدان در این ماه، متوسط ارزش دادوستد، روزانه ۲۱ میلیارد و ۷۳۴ میلیون و ۶۴۷ هزار و ۹۰۵ ریال بوده كه نسبت به فروردین ماه ۳۷ درصد کاهش داشته است.

وی یادآور شد: همچنین در این ماه ۱۸۷ كد معاملاتی جدید در بورس منطقه ای همدان ایجاد شد.

صمدی تاکید کرد: در این ماه شرکت های ایران خودرو، ایران خودرو دیزل  و بیمه دانا  به ترتیب بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.

وی همچنین اضافه کرد: شاخص كل قیمت در پایان اردیبهشت ماه معادل ۷۶ هزار و ۴۱۳ واحد بود كه نسبت به ماه گذشته دو هزار و ۱۸ واحد کاهش یافت.    

صمدی همجنین عنوان کرد: در هفته گذشته نیز تعداد ۳۰ میلیون و ۷۹۹ هزار و ۸۰۷ سهم به ارزش ۸۴ میلیارد و ۹۹۶ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۴۲۹ ریال در بورس منطقه‌ای همدان مبادله شد كه ۴۶ درصد از معاملات این هفته مربوط به خرید سهام و ۵۴ درصد آن مربوط به فروش سهام بوده است.

وی گفت:این تعداد سهام متعلق به ۲۸۴ شركت بود و این هفته در بورس منطقه‌ای همدان ۴۱ كد معاملاتی جدید ایجاد شد.

صمدی یادآور شد: شاخص كل قیمت در هفته گذشته در بورس همدان نسبت به هفته ماقبل آن، ۴۳۰ واحد افزایش یافت.

کد خبر 3664822

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha