پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۴۴

قیمت جهانی طلا سقوط کرد

قیمت جهانی طلا سقوط کرد

قیمت جهانی طلا در معاملات آتی روز دوشنبه با کاهش جدی روبرو شد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از پایگاه خبری «اینوستینگ»، به دنبال اظهار نظر مقامات بانک «فدرال رزرو» آمریکا مبنی بر افزایش نرخ بهره بانکی در ماه های آینده، قیمت جهانی طلا با کاهش جدی روبرو شد، این در حالی است که بهای جهانی طلا به افزایش نرخ بهره بانکی بسیار حساس است و با افزایش آن می تواند کاهش یابد.

همچنین تحلیلگران اقتصادی بر این باور هستند که احتمال افزایش نرخ بهره بانکی از سوی «فدرال رزرو» در ماه آینده میلادی ۲۸ درصد و برای ماه پس از آن ۶۰ درصد است.

بر همین اساس قیمت جهانی طلا برای تحویل در ماه ژوئن با ۱۲ دلار و ۴۵ سنت کاهش معادل ۱.۰۲ درصد روند نزولی به یکهزار و ۲۰۴ دلار و ۲۵ سنت در هر اونس رسید، این در حالی است که در ابتدا جلسه معاملات امروز به یکهزار و ۱۹۹ دلار در هر اونس کاهش یافت که کمترین رقم از فوریه سال گذشته میلادی به بعد محسوب می شود.

البته بهای جهانی طلا در هفته گذشته میلادی ۳۶.۲۰ دلار تنزل یافت و از ابتدای سال جاری میلادی تا کنون ۷ درصد روند نزولی به خود گرفته است.

کد خبر 3671312

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha