فتاح رضوانی درباره تعداد پروازهای هفتگی در فرودگاه سردار جنگل رشت به خبرنگار مهر گفت: هر هفته ۸۰ سورتی پرواز رفت و برگشت به مقاصد مشهد، شیراز، اهواز، عسلویه، تهران، کیش، بندرعباس و استانبول ترکیه انجام می شود.
وی تعداد پروازهای رفت و برگشت به مشهد مقدس را ۲۴ پرواز اعلام کرد و افزود: در هفته شش پرواز رفت و برگشت به شیراز، چهار پرواز به عسلویه، ۲۸ پرواز به تهران، چهار پرواز به کیش، شش پرواز به بندر عباس، شش پرواز به اهواز و دو پرواز به استانبول ترکیه انجام می شود.
مدیرکل فرودگاه گیلان همچنین از تغییر در زمان پرواز رفت و برگشت رشت- تهران و رشت- اهواز همزمان با ۲۵ خرداد خبر داد و تصریح کرد: این پروازها که توسط شرکت هواپیمایی نفت انجام می شود، با تغییراتی همراه است که مسافران می توانند برای کسب اطلاع از تغییر به وجود آمده با اطلاعات پرواز فرودگاه رشت تماس بگیرند.


نظر شما