پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۵۲

هر روز؛ یک آیه رحمت

به بندگان گناهکارم سلام کن

به بندگان گناهکارم سلام کن

ماه رمضان که می شود، بهترین فرصت برای خواندن قرآن است. در ماه رحمت، هر روز «یک آیه رحمت» از قرآن کریم را با هم مرور می‌کنیم.

مجله مهر: پیامبر، با آغوش باز به استقبال بندگان گناهکار من برو و به آنها سلام کن. من می‌بخشم تمام گناهان جاهلانه را.

در روز هفتم ماه رمضان، جز هفتم قرآن که سوره مائده و انعام آن را تشکیل می‌دهند، می‌خوانیم. در آیه ۵۴ سوره انعام، خداوند خطاب به پیامبر اسلام می‌گوید با بنده‌هایم که تازه مسلمان شده‌اند؛ اما گناهانی دارند با مهربانی رفتار کن و حتی در سلام کردن به آنها پیشدستی کن؛ چرا که اگر توبه و جبران کنند و تو شفاعت آنها را بکنی، من از گناهان آنها می‌گذرم.

وَإِذَا جَاءكَ الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِآيَاتِنَا فَقُلْ سَلاَمٌ عَلَيْكُمْ كَتَبَ رَبُّكُمْ عَلَى نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ أَنَّهُ مَن عَمِلَ مِنكُمْ سُوءاً بِجَهَالَةٍ ثُمَّ تَابَ مِن بَعْدِهِ وَأَصْلَحَ فَأَنَّهُ غَفُورٌ رَّحِيمٌ (انعام/۵۴)

هرگاه كسانى كه به آيات ما ايمان دارند نزد تو آيند، به آنها بگو: «سلام بر شما پروردگارتان، رحمت را بر خود فرض كرده; هر كس از شما كار بدى از روى نادانى كند، سپس توبه و اصلاح (و جبران) نمايد، (مشمول رحمت خدا مى‏‌شود چرا كه) او آمرزنده مهربان است.»

کد خبر 3685039

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha