پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۲۷

مدیرروابط‌عمومی مجلس در جمع خبرنگاران؛

تکذیب اسکان نمایندگان درهتل استقلال/شبی۱۵۰هزارتومان هزینه می‌کنیم

تکذیب اسکان نمایندگان درهتل استقلال/شبی۱۵۰هزارتومان هزینه می‌کنیم

مدیر روابط‌عمومی مجلس شورای اسلامی ضمن تکذیب اسکان نمایندگان در هتل استقلال گفت: نمایندگان در مهمانسرای فرهنگیان و هتل‌ها و مهمانسراهای معمولی تهران ساکن هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، در حاشیه جلسه روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی کیایی مدیر روابط عمومی مجلس در جمع خبرنگاران گفت: دیروز خبری در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر اینکه "نمایندگان مجلس در هتل‌های مجلل تهران اقامت دارند و هزینه هر شب اقامت نمایندگان در هتل استقلال یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است".

وی ضمن تکذیب این مطلب گفت: هیچ‌ کدام از نمایندگان از ابتدای حضور در تهران در این هتل اقامت نداشتند.

مدیر روابط‌عمومی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به طور معمول معاونت اجرایی مجلس طبق روال دوره‌های گذشته، تمهیداتی را برای اسکان نمایندگان از ماه‌ها پیش اندیشیده بود. نمایندگان بعد از انتخابات با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش در مهمانسراهای فرهنگیان اسکان یافتند؛ بقیه آنها نیز در مهمانسراها و هتل‌های معمولی تهران که در مرکز شهر و یا پایین‌تر از آن قرار دارند، ساکن هستند.

کیایی ادامه داد: هزینه‌ای که در این خصوص انجام می‌شود شبی ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است.

وی با گلایه از صدا و سیما و رسانه‌ها برای انتشار چنین خبرهایی گفت: فاصله صداوسیما با هتل استقلال، فاصله بسیار کمی است؛ دوستان می‌توانستند به این هتل مراجعه کرده و خبر دقیق بدهند و یا از روابط‌عمومی و معاونت اجرایی مجلس توضیح بخواهند.

مدیر روابط‌عمومی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شرایطی که مردم به دلیل انتشار حقوق‌های نجومی مکدر هستند، انعکاس این‌گونه خبرها موجب تشویش بیشتر آنها می‌شود.

کیایی افزود: معاونت اجرایی مجلس تلاش کرده با حداقل هزینه‌ها، اسباب اسکان نمایندگان را فراهم کند و در آینده نزدیک نیز مشکل اسکان دائم نمایندگان حل خواهد شد.

کد خبر 3689508

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha