پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۰۱

«اشتاین مایر»:

دولت آلمان برای مبارزه با تروریسم از «اسلام آباد» حمایت می کند

دولت آلمان برای مبارزه با تروریسم از «اسلام آباد» حمایت می کند

وزیر امور خارجه آلمان گفت: دولت برلین چالش‌های امنیتی پاکستان را می‌داند و به دنبال حمایت کامل از اقدامات اسلام آباد برای برقراری ثبات و امنیت در منطقه است.

 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از داون نیوز، روابط عمومی ارتش پاکستان ضمن بیانیه ای اعلام کرد که «راحیل شریف» رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان، در ادامه سفر خود به آلمان با فرانک والتر اشتاین مایر وزیر امور خارجه این کشور ملاقات کرد.

 در این دیدار دوطرف موضوع های دوجانبه و مسائل مربوط به امنیت و صلح منطقه ای را بررسی کردند.

وزیر امور خارجه آلمان در این ملاقات به تلاش‌ها و اقدامات دولت پاکستان در زمینه مقابله با تروریسم و برقراری صلح در منطقه اذعان داشت و گفت: دولت آلمان به طور کامل از این اقدامات آگاه است و از تمامی تلاش‌های اسلام آباد برای مقابله با تروریسم در این کشور و همچنین منطقه حمایت کامل دارد.

 رئیس ارتش پاکستان نیز از حمایت‌های دولت آلمان از کشورش برای مقابله با تروریسم و برقراری ثبات وصلح در منطقه قدردانی کرد و گفت: پاکستان با چالش‌های امنیتی مواجه است و به دنبال برقراری ثبات در منطقه است.

وی همچنین از عملیات موفقیت آمیز علیه تروریست‌ها در مناطق مختلف پاکستان به وزیر امور خارجه آلمان جزئیاتی را ارائه داد و گفت: ما توانستیم در این عملیات به مقابله با تروریست‌ها بپردازیم.

رئیس ارتش پاکستان همچنین اعلام کرد که به دنبال جلب حمایت جامعه بین‌الملل از اقدامات پاکستان برای از میان برداشتن تروریسم در منطقه است.

وی افزود: گذر از این مرحله نیازمند درک بیشتر و حمایت گسترده از جانب جامعه بین‌الملل است. ما بیش از سایر کشورها در این زمینه تلاش کردیم و بنابراین نیاز داریم تا جامعه بین‌الملل نیز در این راستا به ما بیشتر کمک کند چرا که تروریست یک پدیده جهانی است و نیازمند واکنش سریع جامعه بین‌الملل است.

کد خبر 3692569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha