پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۹:۴۶

رئیس منابع طبیعی سرخه:

۲.۵ کیلومتر کمربند حفاظتی در اراضی ملی سرخه ایجاد شد

۲.۵ کیلومتر کمربند حفاظتی در اراضی ملی سرخه ایجاد شد

سرخه - رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سرخه از اجرای طرح کمربند حفاظت از اراضی ملی این شهرستان در راستای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی خبر داد.

حمیدرضا همتی در گفتگو با خبرنگار مهر ضن اشاره به ایجاد ۲.۵ کیلومتر کمربند حفاظتی با نصب پنچ مارک در منطقه اسدآباد شهرستان سرخه اظهار داشت: این امر به منظور تثبیت حدود اراضی ملی و مستثنیات، جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی از سوی برخی افراد سودجو که به دنبال تجاوز به اراضی ملی هستند اجرا شده است.

وی افزود: پروژه کمربند حفاظتی با توجه به اهمیت حفاظت از عرصه های منابع طبیعی به منظور جلوگیری از تخریب و تجاوز به این عرصه ها اجرا شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سرخه همچنین افزود: با توجه به گرم شدن هوا و پیشگیری از آتش سوزی در مراتع این شهرستان از مردم طبیعت دوست تقاضا داریم در صورت مشاهده هر گونه حادثه از این دست هر ساعت از شبانه روز با تلفن ۱۵۰۴امداد جنگل و مرتع تماس گرفته تا همکاران یگان حفاظت پاسخگوی ایشان باشند.

همتی، سهل انگاری، نداشتن اطلاعات کافی از منطقه و منافع شخصی را مهم ترین عوامل انسانی برای  آتش سوزی های جنگل و مراتع دانست.

کد خبر 3698759

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha